Tina Turner emlékkoncert újra!

Március 10. vasárnap, 19 óra, Erkel Színház

Novemberben méltóképpen emlékeztek meg idehaza Tina Turnerről egy nagyszabású koncert keretében, a közönség álló vastapssal díjazta a fergeteges show-t és a kiváló előadókat.  A nagy sikerre való tekintettel március 10-én újra színpadra állítják az emlékkoncertet.

Ahogy azt már korábban nyilvánosságra hoztuk, a show csapatához új előadók is csatlakoznak, akik méltán emelik az est fényét: Fehér Adrienn, Keresztes Ildikó, Polyák Rita mellé társul Tóth Gabi és Király Linda is.

A "Rocknagyi" duettpartnerei közül Eros Ramazottit Erox, Rod Stewartot, Mick Jaggert, Tom Jones-t Veréb Tamás "személyesíti meg", míg Barry White, David Bowie, Bryan Adams énekét Weisz Viktor idézte volna meg. Ám utóbbinak egy szerencsétlen baleset következtében le kellett mondania az előadást. Viktor remekül hozza mind a három világsztárt, és nem kis gondot jelentett ennyi idő alatt találni olyan előadót, aki ezt tudja, érzi, és persze még rá is ér a koncert időpontjában... A szervezők gondoltak egy nagyot, mondhatni 19-re lapot húztak. A producerként, rendezőként, színészként és műsorvezetőként is ismert, emellett a nők nagy kedvencének számító, sármos, vagány, bevállalós Árpa Attilát kérték fel, ugorjon be erre koncertre, miért éppen énekesként ne állná meg a helyét.

A fergeteges táncshow-ról a Dancing with the Stars-ból jól ismert Bődi Dénes és csapata gondoskodik: a profi táncosok mellett a táncművész gyermek tanítványai is megmutatják magukat, de újra láthatjuk majd Bődit a tévéműsorbeli partnere, Hunyadi Donatella oldalán is, akivel különleges koreográfiával készülnek az alkalomra. Ráadásként az est folyamán megcsillogtatja tánctudását Tóth Gabi is!

A zenét a Stúdió 11 Ensemble kiváló zenészei biztosítják. Míg hatalmas LED falon láthatjuk majd a rocknagyi legemlékezetesebb pillanatait, a Műsorvezető Várkonyi Attila rengeteg érdekességet oszt meg a közönséggel Tina életéből.

Célunk nem az imitáció, ez nem hasonmásverseny lesz, csupán csodálatos előadóink, művészeink látványos, szívet melengető prezentációja a páratlan Tina életművéből. Amit ígérünk: elképesztő dalok, csodálatos hangok, látványos show, és egy felejthetetlen élmény március 10-én az Erkel Színházban!

Gabi és Erox már nagyon készül, itt megtekinthetiJegyek itt.