Gála-néző live stream Deák Kristóffal a Cinema City Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján!

Élőben jelentkezik be a Cinema City közösségi felületein az Oscar-díjas filmrendező.

Deák Kristóf vendégeivel live streamen elemzik a 96. Oscar-gála eseményeit, magyar idő szerint március 11-én hajnalban. Nemcsak az idei esélyeket latolgatják, hanem felelevenítik saját Los Angeles-i emlékeiket és kulisszatitkokba avatják be az érdeklődőket, hogy milyen volt a hét évvel ezelőtti Oscar-gála, amelyen a Mindenki című rövidfilmmel elnyerték az arany szobrocskát. A közös díjeső-váráshoz bárki csatlakozhat az online közvetítésen keresztül.

Hét évvel korábban Deák Kristóf feleségével, a Mindenki koreográfusával, Nina Kovval, valamint Udvardy Anna producerrel és a film felnőtt főszereplőjével, Szamosi Zsófiával állt az Oscar-gála színpadán, amikor átvette a legjobb rövidfilmért járó elismerést. A rendező és csapata idén élőben követi az Oscar-díjátadót, megosztják személyes élményeiket, elemzik a jelölteket és esélyeket. Az online eseményhez a Cinema City Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján bárki csatlakozhat és megoszthatja kommentben az elméleteit, megteheti tippjeit az idei nyertesekre.

„Túlzás nélkül mondhatom, hogy hét évvel ezelőtt életünk egyik legfantasztikusabb kalandját éltük át, és az Oscar-gála azóta is mindannyiunkat nosztalgikus hangulatba hoz. Nagyon jó érzés lesz összeülni a csapattal, és feleleveníteni ezeket a pillanatokat. Különösen, hogy idén is szoríthatunk magyar jelöltnek: én nagyon drukkolok a Szegény páráknak, és vele Mihalek Zsuzsának, aki berendezőként production design kategóriában kapott jelölést. Zsuzsa remek munkát végzett, és abszolút esélyesnek tartom a győzelemre, de nagyon kíváncsi vagyok a többiek, és persze a gálát velünk együtt követők tippjeire is a többi kategóriában” – mondta Deák Kristóf filmrendező.

Azok, akik bennfentesek társaságában, kommentálásával követnék az idei eseményeket a Cinema City Facebook-oldalán és YouTube-csatornáján csatlakozhatnak a március 10-én este 11 órakor kezdődő live streamhez.