KONYHA akusztik a KKMH Rockházban

Szentendrei gyökerű, a Szepesi Mátyás által vezetett háromfős Konyha zenekar.

Több mint egy évtizede ontja magából különleges hangulatú dalait, amelyeknek hiába minden sora személyes, ennek ellenére meghagyják a hallgatók saját történetei számára is a helyet, így teremtve ismeretlenek ezreiből zenei közösséget.

Mégis csak pár éve, 2019-ben jutottak el a szélesebb ismertségig - a közönségsikert a ma már milliók által dúdolt “Százszor visszajátszott” és “Földrevaló” című dalaik hozták el nekik – ma pedig öt albummal büszkélkedhetnek. Szerzeményeik – akárcsak egy valódi konyha – személyes térként működnek, észrevétlenül nyitva ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató belekóstolhasson, szerethessen, sírhasson, velük vigadjon, vagy általuk veszítse el és találja meg újra önmagát.

Szepesi Mátyás, a dalszövegíró-frontember „konyhai beszélgetéseihez” a szív legmélyebb bugyraiból kínálja a bort, míg társai – Badics Márk dobos és Haller Dániel basszusgitáros biztos kézzel válogatják egyedi alapanyagaikat egyáltalán nem hétköznapi, modern popzenéjükhöz. Budakalászi akusztikus koncertjén a trió egész eddigi életművéből csemegézhet majd a közönség.

Kós Károly Művelődési Ház, Budakalász

2024. március 22., 20:00

Belépő: 3500 Ft

További információ itt.