Rényi Ádám: Erika néni és további felnőttmesék

Előjegyezhető az Osztálytalálkozó és A bezzeggyerek szerzőjének harmadik novelláskötete.

Rényi Ádám apró, pontos megfigyelései az emberi viszonyokról, az életünkben való ügyetlen téblábolásról, egyszerre tragikomikusak és bizsergetik meg az ember szívét. Ne higgy a látszatnak, üzenik halkan, és főképp ne higgy a boldogtalanság látszatának. Mert ha változtatni nem is mindig tudunk sorsunkon, megpróbálni azért lehet, sőt erősen ajánlott.

A Roald Dahl, Örkény István és Efrájim Kishon világát megidéző néhány perces novellák most is a közelmúlt és a jelen Magyarországán játszódnak, hősei többségükben ismerős karakterek, mégis jókora meglepetéseket képesek okozni.

Rényi Ádám rövid és fordulatos novellái sokaknak szereztek vidám vagy éppen elérzékenyítő perceket az elmúlt években. Az Osztálytalálkozó és A bezzeggyerek után most végre itt a folytatás. Az Ünnepi Könyvhétre jelenik meg a szerző harmadik kötete: Erika néni.  Miért kerül kínos helyzetbe a népszerű író a saját könyvheti dedikálásán? Hogyan menti meg a nagymama leleményessége a tragikus fordulatot vevő családi ünnepet? És mi történik, amikor kivételesen az egyébként elfoglalt apuka vesz részt a szülői értekezleten?

Rényi Ádám: Erika néni és további felnőttmesék

Keménytáblás, védőborítóval

Várható megjelenés: 2024. június – Könyvhét

21. Század Kiadó