Mahó Andrea & Nagy Sándor & Serbán Attila

Apassionata - Musical Night

Elindult az országjáró Apassionata musical koncert Mahó Andrea, Nagy Sándor és Serbán Attila előadásában. Három  kiváló művész  fantasztikus zenei programmal várja a  közönséget. A műsor alatt megelevenednek a musicalirodalom legszebb dalai, olyan ikonikus musical előadásokból, mint a Rómeó és Júlia, Az Operaház Fantomja, My Fair Lady, Meseautó, Miss Saigon és még sok más klasszikus sláger. Ígéretes és emlékezetes élmény lesz mindazoknak, akik szeretik a  minőségi zene varázsát. 

Nagy Sándor sajnos nem tud részt venni a békéscsabai musical esten. Azonban örömmel jelentjük be, hogy helyette Mészáros Árpád Zsolt, ismertebb nevén MÁZS, fog szerepelni    

     április 29. este 7 órától- Békéscsaba - Csabagyöngye Kulturális Központ

     július 26. este 8 órától -Budapest -  Az Orfeum

     december 10. este 7 órától- Veszprém - Agora Veszprém Kulturális Központ

Mahó Andrea

Jászai Mari-, EMeRTon- és Artisjus-díjas színművésznő, énekesnő, szinkronszínésznő, színitanodát végzett Gór Nagy Máriánál, majd diplomát szerzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemem. Számos színházban játszott, mint a Győri Nemzeti Színház, Budapesti Operettszínház, Madách Színház, Székesfehérvári Vörösmarty Színház és a Pesti Magyar Színház. Az Operaház Fantomjában – Christine, Rómeó és Júliában– Júlia, Szépség és a Szörnyetegben – Belle ,Nyomorultakban – Cosette, Mary Poppinsban– Mary Poppins és számos sikerdarabban játszott főszerepet.Hangjával és tehetségével nem csak a magyar közönséget , de már több ízben személyesen is elvarázsolta a világhírű zeneszerzőket mint például Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Schönberg és olyan illusztris előadóművészeket mint például Rhoda Scott vagy José Cura.2023-ban a Disney 100 koncerten ő volt ez egyetlen magyar női színművész, akit kiválasztott a produkció, hogy énekeljen. Hangja kifinomult, elkápráztató, és magával ragadó. Egyszerre erőteljes és érzékeny. Azonnal rabul ejti a nagyérdeműt.

Nagy Sándor

Jászai Mari-díjas, Soós Imre-díjas, valamint Kránitz Lajos-díjas színművész és énekes.Énekesi pályáját Toldy Máriánál kezdte, majd a Színház- és Filmművészeti Egyetemen operett-musical szakon szerzett diplomát. Pályafutása során számos kiemelkedő főszerepben tündökölt, olyan neves színházakban, mint a Madách Színház, a Játékszín, Orfeum, Veres1Színház, Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Számtalan musicalben főszerepei közül Az operaház fantomjában, az Én, József Attilában, a Vámpírok báljában, a Nyomorultakban, stb.Színpadi jelenléte páratlan és lenyűgöző. Egyedi érzelmi gazdagsága és dinamikus előadásmódja színpadi műsoraiban magával ragadó és feledhetetlen élményt nyújt a közönségnek.

Serbán Attila

színművész, énekes Kárpátalján Ungváron diplomázott táncpedagógus-koreográfus szakon.Színházi karrierjét Debrecenben kezdte, majd a Rock és Musical Színházban folytatta, ahonnan egyenes út vezetett a legnagyobb magyarországi zenés színházakba, mint például a Budapesti Operettszínházba illetve a Madách Színházba aminek oszlopos tagja. Feledhetetlen játéka a Macskákban, a Mary Poppinsban, a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamelotban, a Jézus Krisztus Szupersztárban, Hairben, Aranyoskám, Rocksuli, Pretty Womanban stb… legendás. Színészete nem csupán kiváló, hanem egyedülálló személyiségét is belecsempészi minden szerepébe.Részt vett külföldi előadásokban is, például a Theater an der Wien Elisabeth előadásában. A magyar musical színtér meghatározó tehetsége és kiemelkedő alakja, nemcsak színházi, de zenei és televíziós produkciókban is aktív. Hangja bűvöletteljes tisztasággal és érzelmes mélységgel öleli körbe a publikumot.

Mészáros Árpád Zsolt azaz MÁZS

színművész, énekes, Fesztivál díjas rendező. Töretlen és sikeres pályafutása során számos fontos állomáson ment keresztül. Karrierje elején Nyíregyházán a Móricz Zsigmond Színházban, a Debreceni Csokonai Színházban, Veszprémi Petőfi Színházban majd a Torontói Színházban is játszott. A Budapesti Operettszínház kiemelt művésze több mint 20 éve. Emellett számos lemez és DVD kiadásán is közreműködött, többek között a Budapesti Operettszínház produkcióinak albumain. Díjai között szerepel többek között a kétszeres Súgó Csiga Fődíj, valamint az év musical- és operettszínésze címet is megkapta. 2008-ban az Eurovíziós dalfesztivál magyarországi döntőjében harmadik helyezést ért el majd a Pepita-díj ezüst fokozatával tüntették ki. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Prima közönségdíját nyerte el, melyet a Csillag-díj követett, mint a legjobb férfi főszereplő.Meghatározó személyisége és kiváló tiszta hangja, érzelmekben gazdag színpadi jelenléte magával ragadja a közönséget.

Jegyek:

Budapest,   Veszprém,    Békéscsaba.