Irány az I Bike Budapest – MOL Bubival!

Vegyen részt MOL Bubival az I Bike Budapest felvonuláson!

Április 20-án, szombaton a 14 óra után indított és 19 óráig lezárt bérlések a havi és éves MOL Bubi bérlettel rendelkezők számára 30 perc után is díjmentesek.

Az idén is megrendezik az I Bike Budapest kerékpáros rendezvényt és felvonulást április 20-án, szombaton. A Magyar Kerékpárosklub szervezésében a felvonulók várhatóan 15 órakor indulnak a Népliget, Soó Miksa sétány–Üllői út–népligeti felüljáró–Üllői út–Ferenc körút–Petőfi híd–budai alsó rakpart–Döbrentei tér–Attila út–Alagút utca–Alagút–Clark Ádám tér–Széchenyi lánchíd–József Attila utca–Andrássy út–Hősök tere–Olof Palme sétány–Városliget, Napozórét útvonalon. (Fotó BKK/Nyirő Simon)

A havi- és éves MOL Bubi bérlettel rendelkezők 14 óra után felvett közbringákat a 30 perces díjmentes időszak után is ingyenesen használhatják, nem számolják fel nekik a 40 forintos percdíjat. A teljes felvonulás ideje alatt használható a MOL Bubi anélkül, hogy plusz díjat kellene fizetni, amennyiben legkésőbb 19 óráig visszaadják a bringát. A BKK a nap végén törli a 30 percen túli használatból származó összeget, így nem terhelik meg az ügyfelek bankkártyáját.

A BKK arra kéri a bubizókat, hogy:

•   már a népligeti gyülekezőhelyre is MOL Bubival érkezzenek;

•   mindenképpen gyűjtőállomáson adják vissza a bicikliket, mert az azokon kívül lezárt bringák után 5000 Ft állomáson kívüli lezárási felárat számítanak fel;

•   aki MOL Bubival érkezik, lehetőség szerint azzal is távozzon, hogy a gyűjtőállomások ne maradjanak üresen, és a több mint 2400 közbringa többsége visszakerüljön a város összesen 208 gyűjtőállomására, ezzel segítve a közbringák elosztását.

Aki a díjmentes időszak alatt esetleg problémát tapasztal, az jelezheti az appban vagy a BKK telefonos ügyfélszolgálatán.

Az I Bike Budapest kerékpáros felvonulással kapcsolatos forgalmi változásokról is hamarosan tájékoztatja ügyfeleit a BKK.

Érkezzen MOL Bubival, és bringázzon ingyenesen az I Bike Budapest felvonuláson!

(Budapesti Közlekedési Központ)