ELMARAD! - Az év kihagyhatatlan Best OF Funky bulija

Június 27-én este 7 órakor rendezik meg a 2024-es Funky Fesztivált, ahol a Funky zene nagyágyúi sorakoznak fel.

A Funky nem csak egy zenei stílus, nem csak a ritmusok és színek birodalma, hanem egy pozitív energiákkal felturbózott életérzés is, mely egyenlő a vidámsággal és életigenléssel. Magában hordozza azokat a vibráló hangokat és groove -okat, amelyek elválaszthatatlanul összekapcsolódnak a stílus legendáival a Funky univerzumában. A fesztiválon három ikonikus ésmeghatározó zenekarral találkozhatunk melyek garantálják a fergeteges hangulatot. A zenekarokközötti átállásokat a Get Funky Party jól ismert magyar DJ-i: Suri Imre és Jazzkovács László veszigondozásba, személyük a legjobb garancia a buli fokozására. A repertoárjukban a Funky mellett a Soul, az R&B és a Hip-Hop ugyanúgy megjelennek, mint a klasszikus amerikai diszkó.

BULIZZ FUNKY LEGENDÁKKAL !

Kool & The Gang – Best Of

A legendás zenekar, 1969 óta tarolja le a színpadokat, és olyan slágerekkel hozott lázba minket, mint a Celebration, Cherish, Jungle Boogie… Két Grammy-díj, hét American Music Award, 25 Top Ten R&B és 9 Top Ten Pop sláger - ez csak néhány a rengeteg elismerések közül. A Funky nagy mesterei, zenéjükkel átírták a történelem menetét. Nem csak a múlt büszkeségei, hanem napjainkban is folyamatosan alkotnak, újítanak és lenyűgözik a rajongókat világszerte.A hip-hop világában is folyamatosan tisztelegnek előttük, slágereiket a legnagyobb filmekbenintegrálják, koncertjeik örökkévaló emlékként maradnak fenn. Ünnepeljük együtt a zene erejét és a Kool & the Gang több mint 50 éves fennállását! Azok, akik az R&B-t, a Funky-t és a jó zenétszeretik, nem hagyhatják ki ezt a koncertet. A groove sosem áll meg - a Kool & The Gang örökélmény!Earth Wind & Fire experience by Al McKay –Best Of

A legendás Earth, Wind & Fire gitáros, Al McKay vezetése alatt, Los Angeles egyik legjobb stúdió- és koncertzenészeiből áll. Eredeti hangnemekben és hangulatban adják elő a Super Group slágereit, fenntartva az EWF hangzás magas színvonalát, zenéjük ritmusgazdag és pezsdítő.A zenekar története egészen 1990-ig vezethető vissza, amikor Al McKay újra élesztette az EWFszellemiségét a "LA Allstars" néven, majd később az "Al McKay Allstars" névre keresztelte. Avilágkörüli turnéjukon az EWF 70-es és 80-as évekbeli csúcsidőszakának élményét adják át. A legjobb Funky zenekarnak tartják őket a bolygón.Ha kedveled az EWF vagy az amerikai Funky zenét, semmiképp ne hagyd ki az Earth Wind & Fire experience by Al McKay koncertjét, akiknek az örömzenéjük összekapcsolja a közönséget a szabadság, harmónia, felszabadultság jegyeiben.

Martha High & The Soul Cookers – Best of

Martha High, a Soul Istennője 35 évig kísérte James Brownt, a Funky Fesztiválra elhozza magával a zenei örökségét, a legnagyobb slágereit. Martha ma is rendszeresen turnézik a Maceo Parkerzenekarában. A soul zene történelméhez való állandó zenei megnyilvánulása elismert, beleértve az 1968-as bostoni Garden koncertjét is, Martin Luther King meggyilkolásának estéjén. A Soul Cookers zseniális játékát a kritikusok és a közönség is óriási lelkesedéssel fogadja, amely a Jazztől a Soul-ig, a Bluestól a Funky -ig követi végig a régi- és az új dallamokat.

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/funky-fesztival-budapest-mvm-dome-1390453/performance.html

 

UPDATE: A június 27-re tervezett Funky Fesztivál elmarad.