Csütörtökön kezdődik a Szánsájn fesztivál a Cirko-Gejzír moziban

Június 6. és augusztus 28. között minden idők legnagyobb Szánsájnjával jelentkezik a Cirko-Gejzír mozi.

Hűsítő ajándék italokkal, változatos műsorral és több tucat filmmel várják a nézőket a Cirko-Gejzír minden eddiginél nagyszabásúbb, 12 héten át tartó nyári fesztiválján. A június 6-án kezdődő Szánsájnon olyan filmeket lehet bepótolni vagy újranézni, mint a Lavina, a Bergman szigete vagy a Sátántangó.

A Cirkóban 12 héten át a Cirko Film, a Magyarhangya, a Mozinet és a Vertigo elmúlt években bemutatott filmjeit vetítik majd június 6. és augusztus 28. között. Naponta több alkotás kerül újra műsorra az elmúlt évek magyar és nemzetközi filmes termésének legjavából. A Cirko bérlet tulajdonosai akár az összes előadást megnézhetik! A 30 év alatti nézők a 30 éves Cirko születésnapi ajándékául egész évben 30% kedvezményt kapnak a teljes árú jegyből.

A fesztiválon tematikus napok is lesznek: július 12–14. között francia hétvége, július 17–27. között pedig arany pálmás válogatás várja a nézőket.

Az előadások között lesznek magyar filmek (Larry, Magyarázat mindenre, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, Sátántangó), európai, ausztrál és és amerikai vígjátékok (Táncterápia, Eszeveszett esküvő, Férfiak fecskében, Vendég a francia kastélyban, Palace Hotel), Berlinben, Cannes-ban és Velencében díjazott alkotások (A négyzet, Bergman szigete, Nincs gonosz, Bolti tolvajok, Nyolc hegy, Vezess helyettem), dokumentumfilmek (Bachmann tanár úr és az osztálya), történelmi és társadalmi drámák (Új világrend, Tiszt és kém – A Dreyfus-ügy, Sztrájk a gyárban, Mű szerző nélkül), illetve a Cirko közönségének legnagyobb kedvenceit (Szupernóva, A vendégek, Paterson) is újra meg lehet nézni.

A fesztivál vetítéseire a Cirko-Gejzír mozi normál jegyárain lehet jegyet váltani, illetve a Cirko bérletek is érvényesek. Minden jegy mellé egy pohár hűsítő ital jár ajándékba.

A Szánsájn fesztivál részletes programja a Cirko-Gejzír honlapján található.