Nincs idő a leállásra!

Egy kompakt UPS a legváratlanabb helyzetekben is segít.

Legyen szó néhány perces vagy akár egy hosszabb áramkimaradásról, a hálózati fennakadások számos bosszúságot okozhatnak a home office-ban történő munkavégzés vagy éppen okoseszközeink védelme esetén. Az Eaton legkisebb szünetmentes tápegysége a legkevésbé kívánt pillanatok esetén nyújt hatékony segítséget, a kompakt és csendes készülék ugyanis láthatatlan angyalként biztosít akár több órán keresztül megfelelő energiát a zavartalan tevékenységekhez.

Egy modern otthonban számos olyan eszköz található, amely a világhálóhoz kapcsolódva segít a home office munkavégzésben, szórakozásban vagy éppen vagyontárgyaink védelmében. A hálózati routerek és az IP-kamerák mellett ilyenek például az okosotthon-vezérlők, különböző virtuális asszisztensek vagy akár a felhőbe is mentő játékkonzolok. Ezek az eszközök az áramellátásban bekövetkező fennakadások esetén azonnal lekapcsolódnak az internetes hálózatról. Így többek között a pillanatnyilag végzett munka vagy játszott játék adatai egy szempillantás alatt megsemmisülhetnek, nem beszélve az inaktívvá váló biztonsági kamerákról.

Nem a méret a lényeg

Ezekre a problémákra nyújt megfelelő segítséget az Eaton új, szinte tenyérnyi szünetmentes tápegysége, a 3S Mini, amely apró mérete ellenére akár több órán keresztül is képes a folyamatos kapcsolat biztosítására. A megfizethető árú, kompakt készülék ideális megoldást jelent az otthoni vagy kis irodai környezetben használt, egyenáramú eszközökhöz. A négy választható kimeneti feszültsége (9 V, 12 V, 15 V és 19 V) és a különböző méretű csatlakozó-adapterei révén az eszközök széles skálájához illeszkedik. A karcsú, csúcstechnológiájú kialakításnak köszönhetően bármilyen belső térbe kiválóan illeszkedik, kevés helyet foglal, működése csendes és extra vezetékeket sem igényel a telepítéshez.

A 3S Mini üzembe helyezése ráadásul szakembert sem igényel, hiszen olyan egyszerű az adott eszközhöz csatlakoztatni, mintha csak annak tápegységét cserélnénk le. Alapbeállításként 12 V feszültséget használ, amely a legtöbb lakossági készülékhez illeszkedik, de ez megváltoztatható, ha más kimeneti feszültségre van szükségünk. A kiválasztott módot az oldalán található négy állapotjelző LED fénye mutatja.

Áramszünet esetén a 36 W teljesítményű 3S Mini egy szempillantás alatt működésbe lép, hogy zavartalanul biztosítsa az eszközök kapcsolatát. Egy IP-kamerát akár öt órán keresztül, egy set-top boxot akár négy órán keresztül, egy alap internet modemet pedig 80 percig tart működésben. Az UPS hidegindítás-funkciója azt is lehetővé teszi, hogy a két cellás, 2200 mAh kapacitású akkumulátor akár hordozható áramforrásként is működjön. Ebben az üzemmódan a 3S Mini állapotjelző LED-jei energiaszint-jelzőként mutatják meg, hogy mennyi a rendelkezésre álló maradék energia.

További információkért látogasson el a weboldalra.