A Hobológiai Társaság vándorló kiállítása Budapesten

Egyszer volt, hol nem volt… egyszer volt Hobo 77 éves.

Immáron két és fél esztendeje. Kapott is a Hobológiai Társaságtól egy 77 tablóból álló életműkiállítást ennek örömére. A művész legfontosabb inspirációit és karriereseményeit bemutató sorozat mindenkinek tartogat izgalmas újdonságokat, és továbbgondolásra is késztet – különösen Molnár Anikó értő tárlatvezetése mellett, aki boldogan gombolyítja tovább a régi képek és újságcikkek pillanatfelvételei mögötti történeteket.

Ez itt bizony mind Földes László Hobo, a '60-as évek első Rolling Stones-élményétől a Vadászat soha nem múló aktualitásán át az érett színházi alkotóig. És mint mindig, most is elkísérik mesterei, József Attilától Vlagyimir Viszockijon át Bob Dylanig. És csíkos matróztrikójában egyszer csak egyre közelebb érezzük magunkhoz a mindig megújuló alkotót.

A vándorló kiállítás elsődleges otthona a Művészetek Völgye, de most Budapest belvárosában is megtekinthető. Ezúttal kortárs festmények gyűrűjében, mivel a galériának azonnal megtetszett a szokatlan ötlet.

A Hobológiai Társaság vándorló kiállítása június 20. és június 30. között tekinthető meg The Revolving Door Art Centerben (VI. ker., Vasvári Pál u. 6.)

Nyitvatartás:

- hétfő, kedd: 11:00–21:00

- szerda, csütörtök: 11:00–17:00

- péntek, szombat, vasárnap: 11:00–21:00

(fotó PP Rock Photo)