Mizújs Babám?

Gyopárosfürdőn rendezik meg a legújabb hazai zenei fesztivált.

Alföldi vizes bulival indul a fesztiválszezon. Az Alföld szívében, Gyopárosfürdőn rendezik meg a legújabb hazai zenei fesztivált június 27 és 29 között. A Mizújs Babám? fesztiválon többek között olyan sztárfellépők láthatóak majd a színpadon, mint a Carson Coma, a BSW, L.L. Junior, Péterffy Bori, Metzker Viktória vagy Curtis.

Évről évre egyre több a hazai fesztivál, a kínlatban azonban igen kevés az alföldi rendezvények vagy épp a többnapos vízparti bulik száma. A Mizújs Babám? azonban mindkét kritériumnak megfelel, ráadásul nem csak az esti, de a nappali programok változatosságára is ügyeltek a szervezők.

“A változatos zenei kínálat mellett - a Carson Coma-tól a retrón át a K.Kevinig, minden generáció megtalálja a számára leginkább tetsző zenei stílust, de a nappali ingyenes program-felhozatallal talán még az éjszakai sem versenyezhet: hennázhatunk, sárkányhajózhatunk, sőt, szűrővizsgálatokat is igénybe vehetünk. A híres magyar főorvos, oxyológus dr. Zacher Gábor előadását is meghallgathatják az odalátogatók június 28-án, délután kettőkor, de a játékos kedvű fesztiválozók ügyességi versenyeken is részt vehetnek értékes nyereményekért. A gasztronómia sem hiányzik a repertoárból, a rendezvényen hatalmas streetfood kínálat várja a résztvevőket. A helyszínen ráadásul található egy csodálatos tó is, amelyben vizibiciklizni és supozni is lehet, ezenkívül kül- és beltéri medencékben is megmártózhatunk. Egy fantasztikus gyógyvizes medence is található itt, amelyet 2016-ban hivatalosan is gyógyhellyé minősítettek” – részletezte a fesztivál főszervezője, Irimiás László.

A fesztivált nem csak a zenei- és programkínálat miatt nem érdemes kihagyni, de Gyorpárosfördő környékén található a Nagy Gyula Területi Múzeum (néprajzi, és történelmi múzeum) és egy országszerte is kuriózumnak számító Kútmúzeum is, de a környéken található a Kardoskúti Madárvonulás Múzeuma is, amely számos fokozottan védett madár és egyéb állat élőhelye is. (fotó eva katona.zsombori)