Páratlan koktélélmény bárhol, bármikor – Teraszozás a Gösser Spritz sörkoktélokkal

A nyári teraszozások új sztárjai már elérhetők a vendéglátóhelyeken és a boltok polcain.

Hány hozzávalóra van szükségünk egy jó koktélhoz? Mielőtt elkezdenénk felsorolni és összeszámolni kedvenc italaink komponenseit, segítünk: a helyes válasz: egy. Igen, a Gösser Spritz sörkoktélok segítségével azonnal egy koktélbárban érezhetjük magunkat a legkülönbözőbb helyszíneken. Az epres Gösser Beer Spritz „Strawberry” és a borókabogyó ízesítésű Gösser Beer Spritz „Botanic” sörkoktélok tökéletesen illenek bármelyik nyári pillanathoz, legyen szó baráti összejövetelekről, kerti partikról vagy meghitt, teraszon töltött estékről.

Koktélbár, ahol csak akarod

A dobozos kiszerelésnek köszönhetően egyszerűen és kényelmesen készíthetünk stílusos koktélokat, melyeket néhány szelet friss eperrel vagy citrommal, esetleg mentalevéllel tehetünk még különlegesebbé. A Gösser Beer Spritz tökéletes választás lehet a színes izzókkal megvilágított teraszunkon, akár egy romantikus estén a párunkkal, akár a barátnőinkkel beszélgetve, vagy a hétvégi grillezés alkalmával.

Stílusos megjelenés a szabadság és a koktélozás egyedülálló szinergiájával

A koktélok világa inspirálta italkülönlegességek készen állnak arra, hogy felrázzák az idei teraszszezon kínálatát. Az epres és borókabogyó ízesítésű italok nem csak ízükben hoznak üdítő frissességet. A Gösser Beer Spritz Strawberry csapolt változatát már számos szórakozó- és vendéglátóhelyen ikonikus talpaspohárban szervírozzák, amely jégre töltve és az extra gyümölcsökkel a forró nyár esti pillanatokról készült fotókon is látványos kiegészítő lehet.

Dobozba zárt ízvarázs

Nem kell lemondanunk a koktélozásról akkor sem, ha inkább a természet közelségét élveznénk. Egy erdei túra, vagy folyóparti piknik során eddig elképzelhetetlen és megoldhatatlan feladat lett volna egy finom koktél elfogyasztása, innentől nem az. A hátizsákokból csak elő kell vennünk a kedvenc Gösser Beer Spritzünket és élvezhetjük is a kifinomult, könnyed, gyümölcsös ízt.

A Gösser Spritz sörkoktélok a Gössertől megszokott prémium minőséget képviselik. A páratlan ízélmény adott, a szervírozás opcionális a helyszínnek és a hangulatunknak megfelelően: fogyaszthatjuk talpaspohárba, jégre töltve, eperrel vagy egy szelet citrommal, akár mentával megbolondítva –, csapolva, vagy egyszerűen csak a 0,33-as dobozból, üvegből. Bármelyiket válasszuk is, nem fogjuk megbánni, induljon a teraszozás!