Magyar társulat az America's Got Talent élő show-jában

Az Attraction Juniors hatalmas sikere Los Angelesben!

Miközben a Britain's Got Talent eddigi egyetlen magyar, mindmáig egyetlen külföldi győztese, az ATTRACTION Látványszínház 11 esztendővel a szenzációs sikert követően javában készül az első hazai egész estés show-jára, a saját közvetlen  utánpótlása is ott áll a világhírnév küszöbén!

Az Attraction Akadémia 8-18 éves korú növendékeiből két éve alakult az Attraction Juniors - melynek vezetője a 21 éves Szűcs Márton, az  ATTRACTION alapítójának, Szűcs Zoltánnak a fia. A társulat 2022-ben benevezett a Britain’s Got Talent versenyére, tagjai akkor Marisha Wallace - Tomorrow című számára adtak elő egy megható jelenetet, ami a bullying-ra hívta fel a közönség figyelmét. Az előadás hatalmas sikert aratott több milliós nézettséggel, de az élő show-ba akkor még nem jutottak tovább.

Azonban nem adták fel és idén elhatározták, hogy újból megmérettetik magukat, ezúttal a világhírű America’s Got Talent műsorában. Jelenetük “Az álmok tényleg valóra válnak” címet kapta - utalva arra, hogy ha hiszel magadban, akkor minden sikerülhet. Az America’s Got Talent történetében először ők kaptak engedélyt arra, hogy Taylor Swift zeneszámára adhatják elő műsorukat. Előadásuk különlegessége, hogy teljesen újragondolva használják az árnyékszínház műfaj történetközvetítését és látványvilágát, a jelenet végén élőben énekelték el az utolsó részt. Közel százezer jelentkezőből kerültek a legjobb 100 közé, majd bejutottak a legjobb 55 produkciót felvonultató augusztusi élő tv-show mezőnyébe.

Los Angelesben azon a színpadon léptek fel, ahol Michael Jackson bemutatta a moonwalk-ot - az adás az NBC amerikai TV csatorna műsorán volt látható.

Az adás felvétele erről a linkről tölthető le.