Spongyabob Kockanadrág és Csillag Patrik vezetik a gyerekek díjátadóját

Tarolhat a Barbie a Nickelodeon Kids’ Choice Awardson.

Nyáron ismét zöld trutyiban landol a Nickelodeon léghajója: magyar idő szerint július 14-én hajnalban osztják ki a gyerekek és tinik szavazatai alapján a Nickelodeon Kids’ Choice Awards díjait. Az idei gálán több mint 50 olyan sztár verseng majd a filmes, zenei, tévés, és sok más egyéb kategóriában, akik korábban még sosem kaptak jelölést, ráadásul a szervezők a szokásosnál is extravagánsabb díjátadóval készülnek – a szobrokat víz alatti környezetben adják át a Spongyabob Kockanadrág főszereplői.

A hazai gyerekcsatornán július 17-én, 17 órától lehet megtekinteni a műsort, méghozzá magyar hangalámondással.

Ismét képernyőn a díjátadó, ahol mindenről a gyerekek dönthetnek! A Nickelodeon Kids’ Choice Awards ezúttal nem tavasszal, hanem nyáron borítja zöld trutyiba a gála résztvevőit, akik fergeteges és szórakoztató díjkiosztón izgulhatnak azért, vajon melyiküknél landol majd az ikonikus narancssárga léghajószobor. Az est különlegessége, hogy a díjátadó története során először virtuális fiktív karakterek fogják vezetni a műsort: a Spongyabob Kockanadrág című, méltán közkedvelt rajzfilmsorozat idén ünnepli negyedszázados évfordulóját, ezért animált környezetben, kiterjesztett valóságban, Bikinifenék ismert helyszínei között a sorozat főszereplői, illetve azok eredeti angol szinkronhangjai bonyolítják le a díjkiosztót.

A 45. alkalommal megrendezett díjátadó éllovasának a Barbie című film számít, amely összesen 8 jelölést gyűjtött be filmes és zenei kategóriákban: díjjal távozhat Ryan Gosling és Margot Robbie, de akár Billie Eilish és Dua Lipa is a filmhez szerzett betétdalaik révén. De Taylor Swift is joggal számíthat arra, hogy nem fog üres kézzel távozni, hiszen a popsztár hat kategóriában versenghet olyan további énekesekkel, mint Miley Cyrus, Olivia Rodrigo és Beyoncé. A debütálók között megtaláljuk Halle Bailey-t, aki Arielt alakította A kis hableány élőszereplős verziójában; Austin Butler lehet a tinik kedvenc gonosztevője a Dűne második részéből; és Timothée Chalamet is begyűjtheti az első KCA-díját a Wonka című filmjéért.

A 2024-es Kids Choice Awards jelöltjeire még nem késő szavazni a díjátadó hivatalos oldalán.

Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024 gála magyar hangalámondással július 17-én 17 órától a Nickelodeon csatornáján!