Győztes cukrászcsapat árusítja Magyarország Tortáit a Várkert Bazárnál

Ingyenes szűrővizsgálatokat tart az Egy Csepp Figyelem Alapítvány három napon át.

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Magyarország Cukormentes Tortája versenyének idei győztesét, a szegedi Reök Kézműves Cukrászda „Zöld Málna” elnevezésű kreációját is megkóstolhatja a nagyközönség a Magyarország Tortájával, a „Mákvirággal” együtt a Magyar Ízek Utcája rendezvényen.

A minőség ezúttal is garantált: két jelenlegi és két korábbi nyertes cukrászda készíti el és kínálja az országtortákat a Várkert Bazár épületében (1013 Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.) augusztus 19-én és 20-án.

A „cukrászválogatott” tagjai a következők:

Kovács Alfréd, a Magyarország Tortája verseny idei nyertes cukrásza – Édes Vonal Cukrászda, Vác

Novák Ádám és Csonka László, (lásd fotó) a Magyarország Cukormentes Tortája verseny idei győztes cukrászai – Reök Kézműves Cukrászda és Kávéház, Szeged

Zila László, mestercukrász, feltaláló, a Magyarország Tortája verseny négyszeres- és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny első győztese – Zila Kávéház és Krisztina Cukrászda, Budapest

Gyuris László, a Magyarország Cukormentes Tortája verseny kétszeres győztese – Virág Cukrászda és Kávéház, Szeged

Mindkét napon reggeltől estig árusítják a két tortát munkatársaikkal, amíg a készlet tart!

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány idén is ingyenes vércukorméréssel várja a látogatókat augusztus 18-20. között 10:00-17:00-ig a Magyar Ízek Utcáján a verseny főtámogatója, a magyar fejlesztésű Dcont vércukormérő készülékeket gyártó 77 Elektronika jóvoltából, de lesz vérnyomás- és véroxigénszint-mérés is a Beurer támogatásával.