P!nk: Greatest Hits... So Far!!!

A ma már ikonnak számító, erőteljes énekhangjáról és vadóc külsejéről ismert P!nk megjelenteti Greatest Hits… So Far!!! című vadonatúj válogatásalbumát, melyen a legnagyobb slágerek mellett helyet kap három vadiúj dal is, köztük a hosszú idő óta közreműködő Max Martin producerrel közösen írt és készített “Raise Your Glass” című új rádiós slágerrel.

A harsány, mégis ünnepélyes “Raise Your Glass” ma hajnalban debütált, és október 18-án jelenik meg digitálisan. A Greatest Hits… So Far!!! 2010. november 15-én jelenik meg, és a standard papírtokos CD változat mellett egy exkluzív kivitelű CD+DVD változatban is napvilágot lát, mely tartalmazni fogja az összes eddig készült videoklipet is. Ezen felül a videoklipek egy különálló DVD-n is megjelennek.

2010. október 9. 18:25 - P!nk: Greatest Hits... So Far!!! ©P!nk: Greatest Hits... So Far!!!

2000-es debütálása óta, P!nk (Alecia Moore) a saját maga által kikövezett úton haladt sikerei felé, mint tehetséges énekes, dalszerő, előadó. Legutóbb bámulatos, “Glitter In the Air” című dalának akrobatikus előadásával emelte még magasabbra a lécet a 2010-es Grammy-díj átadón. Az elmúlt két évben P!nk megállíthatatlanul járta a világot turnéjával, Európát, Észak-Amerikát és Ausztráliát is értintve, a rajongók és kritikusok egyöntetű lelkesedése mellett.

Mára a pennsylvaniai születésű P!nk globális szupersztárrá vált, és több mint 30 millió albumot, 1 millió DVD-t és közel 20 millió iTunes tracket adott el világszerte. Korábbi albumai a Can’t Take Me Home (2000), a M!ssundaztood (2001), a Try This (2003), az I’m Not Dead (2006) és a Funhouse (2008).