2018. október 17. - szerda

Mark Knight: Toolroom Knights 3.0

Kinyomtatom...

Már idáig is kolosszálisra sikeredett a 2010-es esztendő a Toolroom Records maestrója, Mark Knight számára. Tavasszal Grammy-díj jelölés, toplistás megjelenések egész sora, na és persze fellépések világszerte a legfelkapottabb klubokban és fesztiválokon.

Mark a mögöttünk álló nyarat is erősen megtolta, hiszen temérdek fellépése mellett jutott ideje foglalkozni saját produkcióival és a Toolroom dolgaival is.

Mark Knight: Toolroom Knights 3.0

A nyári hónapok munkájának egyik gyümölcse a napokban napvilágot látott „Toolroom Knights 3.0” mixalbum, melynek összeállítását és mixelését is Mark végezte el. A dupla CD-nyi anyagra a nyári kedvencek mellett jó néhány exkluzív, illetve több, eddig még kiadatlan dal került fel. A tartalmas válogatáson Mark Knight saját szerzeményei és remixei mellett megtalálható a Faithless, az Underworld, D.Ramirez, Nic Fanciulli, Funkagenda, Oxia, vagy Loco Dice egy-egy trackje is.

A Toolroom Knights 3.0 szeptember 27-től már megvásárolható dupla CD formátumban, illetve letölthető az iTunes-ról. A magyar közönség legközelebb október 16-án a T-Mobile Bónusz Fesztiválon hallhatja élőben az angol house legendát.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Kleb Attila fotó

Ifj. Szakcsi Lakatos Béla - Szakcsi Jr. 50. születésnapja alkalmából ünnepi koncertre gyülik össze a hazai jazzvilág színe-java.

plakát

Premier előtt a 3. Európai Art Mozi Napon.

Sopronban

Tanulmányút Sopronban.