2018. augusztus 19. - vasárnap

Mark Knight: Toolroom Knights 3.0

Kinyomtatom...

Már idáig is kolosszálisra sikeredett a 2010-es esztendő a Toolroom Records maestrója, Mark Knight számára. Tavasszal Grammy-díj jelölés, toplistás megjelenések egész sora, na és persze fellépések világszerte a legfelkapottabb klubokban és fesztiválokon.

Mark a mögöttünk álló nyarat is erősen megtolta, hiszen temérdek fellépése mellett jutott ideje foglalkozni saját produkcióival és a Toolroom dolgaival is.

Mark Knight: Toolroom Knights 3.0

A nyári hónapok munkájának egyik gyümölcse a napokban napvilágot látott „Toolroom Knights 3.0” mixalbum, melynek összeállítását és mixelését is Mark végezte el. A dupla CD-nyi anyagra a nyári kedvencek mellett jó néhány exkluzív, illetve több, eddig még kiadatlan dal került fel. A tartalmas válogatáson Mark Knight saját szerzeményei és remixei mellett megtalálható a Faithless, az Underworld, D.Ramirez, Nic Fanciulli, Funkagenda, Oxia, vagy Loco Dice egy-egy trackje is.

A Toolroom Knights 3.0 szeptember 27-től már megvásárolható dupla CD formátumban, illetve letölthető az iTunes-ról. A magyar közönség legközelebb október 16-án a T-Mobile Bónusz Fesztiválon hallhatja élőben az angol house legendát.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A TIANSEN melegít a bulin augusztus 29-én.

fotó Cser Dániel

Debreczeni Zita, Anger Zsolt és Nagy Zsolt a Jack Daniel’s rögtönzött grill partiján.

plakát

Betyárporták, játékos erőpróbák, kalandos vonatozás várja az érdeklődőket a szentendrei Skanzenben az augusztus 20-i hosszú hétvégén.