Michael Jackson's Vision

Michael Jackson örököseivel együttműködve a Sony Music november 22-én megjelenteti a "Michael Jackson's Vision" című új kiadványt, mely most először tartalmazza majd Michael Jackson teljes, szóló karrierje folyamán készített videoklipjeinek gyűjteményét.

A "Michael Jackson's Vision" című Deluxe Boxban több mint 4 és fél órányi videotartalom található majd 3 DVD-n, mely Michael úttörő, a teljes szórakoztatóipart megváltoztató videoklipjeinek teljes spektrumát felvonultatja a popkultúra mára időtlenné vált klasszikusaival, melyeket a mai fiatalok ugyanolyan szenvedéllyel tesznek magukévá, mint szüleik egy generációval korábban.

A "Michael Jackson's Vision" több mint 40 videoklipet vonultat fel egyben, melyek közül 10 még sohasem volt elérhető DVD-n, és melyeket felújított színnel és újramaszterelt hanggal élvezhetünk majd. Ezen a kiadványon válik először hozzáférhetővé a még soha senki által nem látott "One More Chance" című, R. Kelly által írt dal videoklipje is.

2010. október 14. 22:13 - Michael Jackson's Vision ©Michael Jackson's Vision

Az MTV televíziós erőként és Michael Jackson globális szupersztárként való egyidejű áttörése a legkorszakalkotóbb zenei/kultúrális változást hozta a Beatles óta. Kihasználva az MTV 24 órás sugárzásában rejlő potenciált Michael Jackson egy sor ikonikus zenei rövdfilmet készített, melyek újradefiniálták és meghatározóvá tették egy vadonatúj médium paramétereit.

Jackson rövid formátumú, zombi tánc party mesterműve, a híres John Landis által rendezett "Thriller" máig kultúrális jelenség. Nemrég első (és eddig egyedüli) videoklipként a Library of Congress beválasztotta az amerikai National Film Registrybe, mely néhány száz film elit gyűjteménye.

A "Michael Jackson's Vision" tartalmazza a teljes hosszúságú, John Landis által rendezett "Thriller" és "Black Or White" klipeket, valamint az Oscar-díjas filmes, Martin Scorsese által rendezett klasszikus "Bad" klipet is. A dobozban olyan további elismert filmrendezők művei láthatók, mint John Singleton, Spike Lee és David Fincher, csakúgy mint Stan Winston, a speciális effektusok legendás alakja, aki a "Ghosts"című klipen dolgozott együtt Michaellel.

A "Michael Jackson's Vision" egy limitált kiadású deluxe boxban lesz hozzáférhető, mely egy 60 oldalas, kemény-kötésű könyvet is tartalmaz színfalak mögötti fotókkal Michael személyes archívumából. A korszerű csomagolás egy lentikuláris technológiát alkalmazó borítót is magában foglal, mely élénken tárja elénk Michael Jackson védjegyévé vált videoklipjeinek legemlékezetesebb pillanatait.