2018. november 12. - hétfő

Ingyenes korcsolyázással nyit a Jégterasz az őszi szünetben

Kinyomtatom...

A visszaszámlálás elkezdődött, hiszen október 29-én 18 órakor egy igazán fantasztikus nyitó bulival, ingyenes bekorcsolyázással várja a Rádió 1 Jégterasz azokat, akik már alig várják, hogy felavathassák a főváros egyetlen szabadtéri korcsolyapályáját a Westend City Center Milleniumi Tetőkertjén. Az őszi szünet ideje alatt extra kedvezményt is nyújt a pálya, délelőttönként 8-12-ig a 18 éven aluliaknak ingyenes a belépés.

Örülhetnek a téli sportokat előnyben részesítők, hiszen idén is megnyit a város tetején lévő Jégterasz, mely már évek óta Budapest egyik különleges helyszíneként csábítja a csúszni vágyókat. Az idei szezon hivatalosan október 29-én 18 órakor veszi kezdetét. Remek lehetőség a kikapcsolódásra, hiszen a hideg időt tökéletesen ellensúlyozza a sült gesztenye, a forralt bor, a forró csoki, és a kürtőskalács szívet melengető mandulás illata. Családi programnak, randevúkra, haverokkal való lazításra tökéletes helyszín. Mozi előtt vagy mozi után is benézhetünk egy gyors siklás erejéig, ha le szeretnénk dolgozni a film alatt elfogyasztott hatalmas pattogatott kukorica mennyiséget, hiszen minden porcikánkat átmozgató sportról van szó, mely rendkívül egészséges.

JégteraszJégterasz

A mintegy 2000 m2-es jégfelületen mindenkit szeretettel várnak, legyen szó kezdőkről vagy igazi profikról. Két fedett és fűtött jégbárral és rengeteg különleges programmal készülnek a szervezők a korcsolyázni vágyó közönség számára. Természetesen a koripályákon már megszokott szolgáltatások – kölcsönzés, élezés, értékmegőrzés – is rendelkezésre állnak a helyszínen.

Csússz Te is a város felett!

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Egész hétvégés versprogram lesz a III. Nemzeti VERSeny döntője november 10-én és 11-én.

borító

Hamarosan megjelenik Hegedűs István legújabb könyve, amelynek címe: Örök és elpusztíthatatlan.

borító

Napjaink egyik legegyedibb stílusú blues-rock gitárosa, Dan Patlansky Újbuda idén nyílt új rendezvényközpontjában, az Analog Music Hallban játszik november 9-én.