2018. november 18. - vasárnap

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész – világpremier Londonban

Kinyomtatom...

Vadul fújt a szél, és mindenki azt hitte, zuhogni fog, mégis dugig telt rajongókkal a London legelegánsabb mozijainak otthont adó Leicester Square, ahol november 11-én este megtartották a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. részének világpremierjét.

A rajongók nem vártak hiába, a stáb és a szereplők közül mindenki ott volt, aki számít: Daniel Radcliffe és Rupert Grint öltönyben-nyakkendőben, Emma Watson új stílusú, rövid hajjal, és egy nagyon elegáns fekete csipke miniruhában állta a rajongók rohamát. De a sorfalat álló halálfalók között, a vörös szőnyegen végigsétált az összes fontos szereplő – tulajdonképpen a teljes angol színészválogatott: többek között Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Imelda Staunton, Julie Walters, Jason Isaacs, Tom Felton, Bonnie Wright és Mark Williams is ott volt, sőt, a Twilight-sorozat egyik szereplője is: az utolsó két filmben ugyanis Jamie Campell Bower alakítja Gellert Grindelwaldot. A fiatal sztár törött bokával sem hagyta ki a fantasztikus hangulatú eseményt.

– Ez a legjobb, a legizgalmasabb, de egyben a legfélelmetesebb rész is – jelentette ki az újságírók előtt Emma Watson.
– Fantasztikus érzés, ennyi rajongót látni – lelkesedett J.K. Rowling. – Minden évben félek, hogy nem jönnek el ennyien, és szerencsére mindig tévedek. Sokan reggel óta itt várnak.
– Egy jó történetnek ekkora hatalma van – mondta erre Ralph Fiennes.
IC Press

A filmről szóló kritikánkat itt olvashatjátok: http://cseppek.hu/cikk/3002harry-potter-es-halal-ereklyei-1-resz

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

plakát

2018. november 28-tól öt napon keresztül a budapesti mozivásznakon rendeznek villámcsődületet az elmúlt év legizgalmasabb animációs sztárjai.

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.