2018. szeptember 21. - péntek

Harry Potter és a Halál ereklyéi I. rész – világpremier Londonban

Kinyomtatom...

Vadul fújt a szél, és mindenki azt hitte, zuhogni fog, mégis dugig telt rajongókkal a London legelegánsabb mozijainak otthont adó Leicester Square, ahol november 11-én este megtartották a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. részének világpremierjét.

A rajongók nem vártak hiába, a stáb és a szereplők közül mindenki ott volt, aki számít: Daniel Radcliffe és Rupert Grint öltönyben-nyakkendőben, Emma Watson új stílusú, rövid hajjal, és egy nagyon elegáns fekete csipke miniruhában állta a rajongók rohamát. De a sorfalat álló halálfalók között, a vörös szőnyegen végigsétált az összes fontos szereplő – tulajdonképpen a teljes angol színészválogatott: többek között Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Imelda Staunton, Julie Walters, Jason Isaacs, Tom Felton, Bonnie Wright és Mark Williams is ott volt, sőt, a Twilight-sorozat egyik szereplője is: az utolsó két filmben ugyanis Jamie Campell Bower alakítja Gellert Grindelwaldot. A fiatal sztár törött bokával sem hagyta ki a fantasztikus hangulatú eseményt.

– Ez a legjobb, a legizgalmasabb, de egyben a legfélelmetesebb rész is – jelentette ki az újságírók előtt Emma Watson.
– Fantasztikus érzés, ennyi rajongót látni – lelkesedett J.K. Rowling. – Minden évben félek, hogy nem jönnek el ennyien, és szerencsére mindig tévedek. Sokan reggel óta itt várnak.
– Egy jó történetnek ekkora hatalma van – mondta erre Ralph Fiennes.
IC Press

A filmről szóló kritikánkat itt olvashatjátok: http://cseppek.hu/cikk/3002harry-potter-es-halal-ereklyei-1-resz

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Az eladásnak köszönhetően most már biztos, hogy az amerikai nézők is láthatják a Filmalap támogatással készült egészestés magyar animációs akció-thrillert.

jelenet

Augusztus végén kezdődött a Foglyok című tévéfilm forgatása, melyet az Oscar-díjas Deák Kristóf rendez.

Helyszín: 
Bethlen Galéria
Időpont: 
2018. szeptember 22
plakát

Tehetségprogramok, Találkozások-előadások, a megszokott fesztiválok és régi-új játéktér várja a Bethlen Téri Színház közönségét az évadban.