Adam Lambert új slágere a világon elsőként Magyarországon #1

A glam rock új fenegyereke, Adam Lambert már hónapok óta a rádiók kedvence, "For Your Entertainment" című nemzetközi debütáló albumának első slágere, a P!nk és Max Martin által írt "Whataya Want From Me" hónapokig szerepelt a hazai slágerlistán is, és (amellett, hogy június második hetében a legjátszottabb dal volt hazánkban) a #3 pozícióig jutott a Mahasz Rádiós Top40 listán júliusban, ahol összesen 27 hetet töltött.

Legújabb slágere, a szintén Max Martin által írt "If I Had You" mindössze 7 hete szerepel a slágerlistán, azonban ennyi idő is elég volt neki, hogy felérjen a csúcsra: a legfrissebb Mahasz listán #1 pozícióban szerepel! A fantasztikus sikernek egy külön érdekessége is van, hiszen ezzel a dallal Adam elsőként Magyarországon tudott a slágerlista élére ugrani, Ausztráliában, Új Zélandon, Hong Kongban, Malájziában, Finnországban, Dél-Afrikában, Kanadában még csak a Top10-ben szerepel ezzel a dalával.

Múlt héten Adamet egyébként Grammy-díjra is jelölték "Legjobb Férfi Pop Vokál Előadás" kategóriában a "Whataya Want From Me" című daláért.

Hozzászólások (1)

  • anon
    Rita (nem ellenőrzött)

    Imádom amióta először hallottam.

    jan. 03, 2011