2018. április 25. - szerda

Rico Bernasconi vs Vaya Con Dios: Nah Neh Nah

Kinyomtatom...

A Duck Sauce "Barbra Streisand" feldolgozásának sikere egy új hullámot indított meg a retró slágerek újragondolásában. Ennek a trendnek a következő jeles képviselője a Vaya Con Dios 90-es évek beli megaslágerének vadonatúj remixei Rico Bernasconi jóvoltából.

A német DJ/producer eddig olyan világhírű művészeknek készített remixet, mint Missy Elliot, Snoop Dogg, Timbaland, az Ace Of Base vagy épp Coolio.

Az új verzió hetek óta #2 a német DJ charton, és ismerve a Vaya Con Dios hazai sikereit nem kétséges, hogy ez a dal itthon is legalább olyan sikereket ér majd el, mint a "Barbra Streisand". A dalhoz videoklip is készült, mely várhatóan jövő héttől látható a hazai zenecsatornákon is.

Még nem értékelted

Elég ötlettelen feldolgozás,

Elég ötlettelen feldolgozás, nem tesz semmit hozzá az eredetihez. Gagyi diszkó sláger lett ebből a jó kis számból. Azért ne hasonlítsuk össze a Barbara Streisand feldolgozással.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Tender

Tender lemezbemutató koncert a Dürer Kertben.

plakát

A várakozásokon felül érkeztek dalok a Budapest Dal 2018 pályázatra.

csoportkép

Baján mutatja be a Budapesti Operettszínház az István, a király című rockopera Székely Kriszta rendezésében készülő legújabb változatát.