2018. november 19. - hétfő

Rico Bernasconi vs Vaya Con Dios: Nah Neh Nah

Kinyomtatom...

A Duck Sauce "Barbra Streisand" feldolgozásának sikere egy új hullámot indított meg a retró slágerek újragondolásában. Ennek a trendnek a következő jeles képviselője a Vaya Con Dios 90-es évek beli megaslágerének vadonatúj remixei Rico Bernasconi jóvoltából.

A német DJ/producer eddig olyan világhírű művészeknek készített remixet, mint Missy Elliot, Snoop Dogg, Timbaland, az Ace Of Base vagy épp Coolio.

Az új verzió hetek óta #2 a német DJ charton, és ismerve a Vaya Con Dios hazai sikereit nem kétséges, hogy ez a dal itthon is legalább olyan sikereket ér majd el, mint a "Barbra Streisand". A dalhoz videoklip is készült, mely várhatóan jövő héttől látható a hazai zenecsatornákon is.

Még nem értékelted

Elég ötlettelen feldolgozás,

Elég ötlettelen feldolgozás, nem tesz semmit hozzá az eredetihez. Gagyi diszkó sláger lett ebből a jó kis számból. Azért ne hasonlítsuk össze a Barbara Streisand feldolgozással.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Nagy János

Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé.

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.