2018. június 24. - vasárnap

Véget ért a Kaland című legújabb Márai film forgatása

Kinyomtatom...

2011. január 3-án, hétfőn kezdődött és 24-én vasárnap fejeződött be a a Kaland című legújabb Márai-film forgatása, melyet az Eszter hagyatéka alkotói készítettek.

Sipos József rendező-producer szerint, a szerelemről, halálról, hűségről, árulásról, sikerről és bukásról szóló film,” nem csak azoknak szól majd, akik már olvasták Márait, hanem azoknak is, akik még sosem vették kezükbe a könyveit.”

Marozsán Erika és Csányi Sándor a Kaland c. filmbenMarozsán Erika és Csányi Sándor a Kaland c. filmben

A főszerepeket a Derrick és Tetthely sorozatból is ismert Gerd Böckmann mellett olyan kiváló színészek alakítják, mint : Marozsán Erika, Csányi Sándor, Eperjes Károly, Törőcsik Mari, Nagy-Kálózy Eszter, Moór Marianna, Szilágyi Tibor, Tordai Teri, Kautsky Armand, Pogány Judit, Martinovits Dorina, Mihály Pál, Ubrankovics Júlia, Galkó Balázs.

Az operatőr Gózon Francisco, a zeneszerző pedig Berkes Gábor, akinek neve az Első Emelet, a Rapülők, és az Emberek zenekarok frontembereként vált ismertté.

A film elkészüléséhez egy 2010-ben megítélt támogatás szerint az ORTT, koprodukciós partnerként pedig a TV2 járult hozzá. A finanszírozásban jelentős szerep jutott külföldi partnereknek is.

A Kaland 20 nap alatt, három helyszínen forgott: a Szent János Kórházban, a Gellért Szállóban és egy Andrássy úti lakásban.
Várhatóan októberben kerül a mozikba a PCN Film forgalmazásában.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Josihide Muroja

Több mint 45.000 szurkoló látogatott ki szombaton a Duna-partra, hogy megnézhesse, amint a világ legjobb pilótái elszáguldanak a Lánchíd alatt és a Parlament előtt.

fotó Somay Márk

A rajongók a Red Bull Air Race legendáival is találkozhatnak a tököli reptéren.