A karácsony közeledtével megsokasodnak az otthoni teendők.  Ilyenkor a sportolás sajnos háttérbe szorulhat, holott a szervezetünknek ebben az időszakban is szüksége van a testmozgásra. A Technogym most olyan tippeket gyűjtött össze, amelyek segíthetnek a motiváció megtartásában az ünnepi időszak során is.

Mindegy, hogy valamilyen különleges alkalomra készülünk a párunkkal, vagy csak szeretnénk egy kicsit megfűszerezni a hálószobai pillanatokat, nem lőhetünk mellé, ha kipróbálunk néhány libidófokozó élelmiszert. De valóban lehet ilyen hatása egyes ételeknek? És ha igen, melyeket érdemes kipróbálni? Az alábbiakban ezeket a kérdéseket járjuk körbe.

Magyarországon a vastagbélrák a második leghalálosabb rákos betegség, mely tünetmentesen, hosszú idő alatt fejlődik ki és évente átlagosan hétezer ember életét követeli hazánkban. Prof. Dr. Madácsy László, gasztroenterológus szakorvos szerint rendszeres szűréssel azonban ez megelőzhető lenne: napjainkban a modern orvostudománynak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően már számos vizsgálati alternatíva elérhető, ezzel elkerülve az emberek emlékeiben élő fájdalmas endoszkópiát.

Oldalak