Szilágyi Áron segítségével mutatja be a Nutriversum a tudatos életmód alappilléreit

Szilágyi Áron praktikái.

A 2024-es párizsi ötkarikás játékokra készülő háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron praktikáival hívja fel az egészséges, kiegyensúlyozott és fenntartható életmódra a figyelmet a Nutriversum.

Közeledik az év vége, ami azt jelenti, hogy jöhet a következő évi célok és tervek kitűzése. Ilyenkor sokakban felmerül az életmódváltás, a sportolás, az egészséges táplálkozás és egyéb személyes fejlődési célok megfogalmazása.

Szilágyi Áron sportolói tapasztalataiból a hétköznapi munkamorálba és magánéletbe is átültethető gyakorlatait és bárki által követhető praktikus tanácsait a Nutriversum négyrészes videósorozatban osztja meg. Az ismert sportoló tippjei segítenek egy fenntartható rutin és rendszer kialakításában, mely gyorsan a mindennapok részévé válhat.

Melyek azok a szokások, amelyeket könnyedén építhetünk be mindennapjainkba különösebb tervezés és erőlködés nélkül a mentális egészségünk megőrzése érdekében?

Az első videóban megtudhatjuk, hogy a háromszoros olimpiai, háromszoros világ- és háromszoros Európa-bajnok magyar kardvívó Szilágyi Áron számára mit jelent a mentális egészség megőrzése és milyen módszereket alkalmaz a mindennapjaiban a tökéletes egyensúly fenntartása érdekében:

Milyen módszereket alkalmazzunk, hogy hosszú távon a stressz pozitív hatását érezzük?

A második videóban megtudhatjuk, hogy Áron hogyan kezeli a stresszes helyzeteket és fordítja őket pozitív irányba:

Miért fontos a fenntartható rendszer kiépítése az életünkben?

A harmadik videóban megtudhatjuk, hogy hosszú távon hogyan lehet fenntartani a tudatosságot, mi szükséges ahhoz, hogy mindennapjainkba erőlködés nélkül épüljön be mindaz, ami épít bennünket:

A létszükségleten túl milyen szerepet játszik az életünkben a táplálkozás?

Ebben a videóban megtudhatjuk, hogy mennyire fontos a táplálkozás és hogyan építhető be életünkbe egy fenntartható, kiegyensúlyozott étrend:

A tudatós életmódra ösztönző videósorozat a márka hosszú távú stratégiájának része, melynek célja, hogy a Nutriversum folyamatosan edukálja a vásárlókat az egészséges életmódról.

(a mellékelt fotón Köböl Anita nyilvános beszélgetése Szilágyi Áronnal)