2018. október 20. - szombat

A FreshFabrik visszatért

Kinyomtatom...

A FreshFabrik zenekar hosszú szünet után újra visszatért a zenei életbe. A Stealing The Sun vadonatúj 2010 év végi maxijuk - angol nyelvű szövege ellenére - a magyar rádiók egyik kedvence lett, és január elején “médiatörténelmet írt”.

Az MR2-Petőfi rádió kiemelt rotációban sugározza a dalt december eleje óta, s már a harmadik héten felkerült a rádió TOP10-es listájára, majd a hét dala lett! Végül megtörtént az, ami még soha!!! Egy magyar, angol nyelven éneklő, modern rock zenekar már második hete első egy magyar országos rádió (MR2-Petőfi rádió) játszási listáján!

Továbbá harmadik a Radio Café TOP 10 music café instant listáján is, és az ország számos rádiójában hallható a dal, illetve videoklippjüket is napi rendszerességgel vetítik a zenecsatornák.

A Stealing The Sun maxi jelenleg 6. a Mahasz Top 10-es single listáján.

A zenekar március 11-én az A38 hajón egy exkluzív lemezbemutató koncert keretében mutatkozik be újra a közönség előtt.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Sok-sok látnivalóval és jelentős kedvezményekkel várja a családokat a Fővárosi Állat- és Növénykert az őszi iskolai szünet ideje alatt.

plakát

A Casablanca tavalyi sikere után ezúttal az Álom luxuskivitelben adaptációját láthatja a közönség Kozma Attila rendezésében október 19-én a Kamaraszínházban.

Pianissimo! Duó

Szakcsi Lakatos Bélával és Müller Péter Sziámival nyit újra a legendás Kispipa.