2010-ben Ke$ha uralta a Billboard Hot 100-as listáját

A világsztár Ke$ha újra megcsinálta! Azután, hogy a 2010-es évben slágert slágerre halmozott, a 2011-es évet is ugyanígy kezdi . Első észak-amerikai turnéjára - mely a "Get $leazy" nevet kapta - máris minden jegy elkelt. 3 olyan dal fűződik a nevéhez, mely a Billboardon #1 pozícióig küzdötte fel magát: a "TiK ToK", a "Your Love Is My Drug" és a "We R Who We R" című slágerek.

A "Get $leazy" turné február 15-én kezdődik Portlandben, és május 6-án ér véget Los Angelesben. Ke$ha, aki hazavitte az MTV EMA díját a legjobb új előadó kategóriában, "Cannibal" című lemezének dalaival indul turnéra. A "Cannibal" című korong egy nagyon várt társkiadványa a platina státuszt elért "Animal"-nek, amely november 22-én jelent meg. A boltok polcaira felkerült önállóan is, valamint egy különleges deluxe-csomagként, amely az "Animal+Cannibal" címet kapta.

2011. február 4. 13:23 - Ke$ha: Animal + Cannibal (Deluxe Edition) ©Ke$ha: Animal + Cannibal (Deluxe Edition)
Ke$ha: Animal + Cannibal (Deluxe Edition)

A 2010-es év elképesztő sikereket hozott Ke$hának, akit a Billboard beválasztott az év legjobb előadói közé, valamint "TiK ToK" című slágere nemcsak 2010 legtöbbet játszott dala, de a Billboard Hot 100-as listájának #1 slágere is. Kevesebb mint 10 hónappal azután, hogy az "Animal" 2010 januárjában az első helyen debütált, több mint 2 millió eladott példánnyal világszerte elérte a platina státuszt. Ke$ha az MTV American Music Awards díjára 2 kategóriában is jelölést kapott: az év legjobb előadója és kedvenc pop/rock énekesnője. Emellett 3 MTV VMA díjra is jelölték, valamint elképesztő élő fellépéseket láthattunk tőle az ABC American Music Awards díjátadóján és a Dick Clark's New Year's Rockin' Eve with Ryan Seacrest című műsorában.

A "We R Who We R" szintén megszerezte az első pozíciót, ráadásul a Billboard Hot 100-as listáján is első helyen debütált, mellyel ő lett az első énekesnő, aki ennek a listának az első helyén debütált azóta, hogy Britney Spears 2009-ben a "3" című dalával megszerezte ezt az elismerést, valamint az első előadó azóta, hogy Eminem a "Not Afraid" című slágerével májusban visszatért. A 2010-es év vége felé Ke$ha lett a 11. énekesnő, aki legalább 4 Top10-es slágert adott debütáló lemezéről a Billboard Hot 100-as listájának, amikor a "Take It Off" című sláger a lista élére ugrott. Összesen több mint 18 millió dalt és csengőhangot adott el csak az Egyesült Államokban napjainkig, világszerte pedig több mint 23 milliót értékesített, beleértve "TiK ToK" című kislemezét is, mely több mint 8,5 millió példányban kelt el. Az IFPI adatai szerint 2010-ben a "TiK ToK" volt a legnagyobb példányszámban digitálisan értékesített sláger, összesen több mint 12,8 millió példányszámmal! Ke$ha világszerte maga a siker: az "Animal" több mint 7 piacon ért el arany, platina vagy multiplatina státuszt, és ez a kiadvány lett a legnagyobb példányszámban elkelt, énekesnő által készített debütáló album Angliában 2010-ben.