Poison - Double Dose: Ultimate Collection

A többszörös platina-lemezes Poison a zenekar 25. évfordulójára „Double Dose: Ultimate Collection” címen dupla CD-n és digitális formátumban jelenteti meg a saját és a rajongók kedvenc számainak kollekcióját május 3-án az EMI/Capitol kiadónál. A csapat idén nyáron a Mötley Crüe és a New York Dolls társaságában egy átfogó észak-amerikai turnéba is belekezd.

2011. május 2. 22:30 - Poison - Double Dose: Ultimate Collection ©Poison - Double Dose: Ultimate Collection
Poison - Double Dose: Ultimate Collection

A „Double Dose: Ultimate Hits” tartalmazza a banda összes top-listás kislemezét, mint a No.1. “Every Rose Has Its Thorn”, a Top 10 sláger “Nothin’ But A Good Time”, az “Unskinny Bop”, a “Something To Believe In” című dalokat, valamint a rajongók további kedvenceit, mint például a “Talk Dirty To Me”-t, “I Want Action”-t, a “Your Mama Don’t Dance”-t, a “Fallen Angel”-t, a “Ride The Wind”-t és még számos dalt a csapat legutóbbi albumáról a 2007-es „Poison’d!”-ról.

- Őszintén azt gondolom, hogy a „Double Dose” összeállítása és a 25. évfordulós turné megszervezése volt a legjobb módja, hogy megünnepeljük ezt a mérföldkövet. - mondta Brat Michaels, a Poison énekese. - Nagyon várom, hogy újra úton legyünk a bandával és ünnepeljünk! A „Double Dose” kötelező darab, hiszen rajta egy helyen megtalálható lesz az összes Poison sláger! Ez a kiadvány különleges lesz minden rajongó számára, különösen azoknak, akik a „Day One” óta velünk vannak. – folytatja az énekes.

A Poison nagyon várja a közös turnéját a Mötley Crüe-vel és a New York Dolls-szal, ami június 7-én kezdődik, és Észak –Amerika 30 állomásán folytatódik.

Bret Michaels együttműködik a Dean Guitars-szal, melynek értelmében bemutatja hangszereiket a színpadon, emellett hamarosan kiad egy szóló-vokál CD-t és szervez egy Bret Michaels tengeri hajóutat is.