Moby: Lie Down in Darkness

Augusztus 15-én megjelenik Moby Lie Down In Darkness című kislemeze. A single a legújabb stúdióalbumáról a Destroyed-ról készült, ami Moby saját kiadója, a Little Idiot gondozásában látott napvilágot. A Lie Down in Darkness egy fájdalmasan érzelmes szám, fenséges melankóliával és szimfonikus pompával.

A Lie Down In Darknes címét William Styron azonos című, sejtelmesen sötét novellájából kölcsönözte. A dalt kísérő remixcsomagot csak letölthető formátumban bocsájtják ki. A teljes remix kiadás az eredeti album verzió mellett egy sor újragondolt remixet tartalmaz többek között olyan neves dj-ktől, mint Photek, Michael Mayer és Paul Van Dyke.

2011. június 22. 15:46 - Moby ©Moby
Moby

Moby következő élő fellépése Camden-ben lesz a The Roundhouse-ban július 31-én, ahol ő zárja az idei iTunes Fesztivált. A rendezvény előtt nemrégiben ugyanitt Moby-nak egy teltházas koncertje is volt. A neves dj / producer hamarosan hazánkba is ellátogat, július 1-jén a Volt Fesztiválon bulizhatunk zenéjére egy nagyot!

Moby a nyári fellépések mellett augusztus 1-én a regent street-i Apple Store-ban egy előadást is tart a Destroyed című fotóalbumához kapcsolódóan. A művész Destroyed című kiállítása - mely a könyvének válogatott képeit mutatta be a közönségnek - hatalmas sikerrel zárult le a londoni The Proud Gallery-ben, és most Európa más részein is bemutatkozik. A kiállítás és fesztivál dátumok teljes listája a www.moby.com oldalon érhető el.

Nemrégiben Moby betársult a Saatchi & Saatchi és a Vimeo cégek közös versenyébe, mellyel a fiatal filmkészítőket támogatják. A “Hello Future” témát kellett értelmezni a pályázóknak videóklip formájában Moby legújabb, Destroyed című albumának három számához (“Be The One”, “The Day” és “After”). A felhívásra közel 600 fiatal rendező küldte el a pályamunkáját szerte a világból. “Nagyon meghatott a sok-sok kiváló minőségű munka és a rengeteg pályázó” - lelkesedett Moby. Ha kíváncsi vagy a munkákra és megnéznéd a témában készült interjút Moby-val, akkor látogass el a www.vimeo.com/saatchiandsaatchi oldalra. A verseny győztesét június 23-án mutatták be az idei Saatchi & Saatchi New Directors’ Showcase cannesi rendezvényén.