Támad a Mars!

Jared Leto a Thirty Seconds To Mars zárónapi VOLTos koncertjének végén ünnepélyesen bejelentette, hogy zenekarával az idei Szigeten térnek vissza Magyarországra. A világhírű amerikai zenekar augusztus 13-án Amy Winehouse helyett lép fel 21:30-kor a Sziget Nagyszínpadán.

Az idei évben a legnagyobb sikereket a VOLTon Moby, a Pendulum, a Sum 41 és a Ting Tings mellett, a Thirty Seconds To Mars koncertje aratta. Fellépésük napján harmincezren voltak a fesztiválon. A világraszóló sikert és a nagy érdeklődést látva, a Sziget szervezői úgy gondolták, hogy Amy Winehouse megüresedett helyére őket hívják meg a Sziget Nagyszínpadára.



Mint ismeretes, Amy öt héttel a fesztivál előtt döntött úgy, hogy lemondja összes európai, így a szigetes koncertjét is. Ezzel az énekesnő alaposan megnehezítette a Sziget szervezőinek dolgát, de végül sikerült megfelelő színvonalú produkcióval kitölteni az Amy Winehouse távolmaradásával keletkező űrt a programban. A Thirty Seconds To Mars tagjai hihetetlenül örültek a felkérésnek: VOLTos koncertjük végén a zenekar frontembere több ezer rajongója előtt jelentette be, hogy a Szigeten újra találkozhatunk velük, pár órával később pedig már Twitter oldalára is posztolta a hírt.