Beyoncé "4" című albuma világszerte uralja a listákat

Amint azt már Robin Robertsnek is kifejtette Beyoncé a Good Morning America című műsorban, a 4-es szám nagyon különleges jelentéssel bír az életében. Az e heti albumeladási listákat tekintve azonban elmondható, hogy nem ez az egyetlen fontos szám: a korong világszerte a listák első helyét szerezte meg.

A "4" című album már a 4. lemez Beyoncétól, amely az Egyesült Államok eladási listájának első helyére tud kerülni, és ezzel ő lett a 3. előadó a történelemben, akinek első 4 albuma a Billboard album chartjának első helyén debütál.

2011. május 18. 17:36 - Beyoncé: 4 ©Beyoncé: 4
Beyoncé: 4

Az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Spanyolországban, Svájcban, Szingapúrban és Tajvanon is Beyoncé albuma áll az első helyen. Ezen felül a "4" #2 Ausztráliában, Japánban, Koreában, Hong Kongban, Hollandiában, #3 Kanadában, Portugáliában, Dél-Afrikában, #5 Németországban, Görögországban, a Fülöp Szigeteken, #6 Norvégiában, #8 Magyarországon és #13 Ausztriában.

Napról napra egyre több toplistás helyezés kerül nyilvánosságra, de azt már most kijelenthetjük, hogy Beyoncé vadonatúj albumával nem kizárólag a 4-es szám van szoros összefüggésben...