Megjelent Katy Perry új maxija a Teenage Dream albumról

Katy Perry új maxija, a “The One That Got Away” sorban a hatodik single megjelenés a Grammy-jelölt, No. 1 Teenage Dream című albumról.

"Nagyon örülök annak, hogy a “The One That Got Away” lett a hatodik kiválasztott maxi, mert ezzel a dallal olyasmit tudok megmutatni magamból, amit a korábbi single-kel még nem fedtem fel.Úgy gondolom, hogy ehhez a dalhoz mindenki jól tud majd kapcsolódni. Arról az élethelyzetről szól, amikor örökre szóló ígéretet teszel valakinek, majd mégis elállsz ettől, és nem csinálod végig, amit terveztél. Keserédes történet ez, és remélem, hogy a hallgatók tanulságot merítenek a zenémből. Soha nem kell azt mondani, hogy elvesztették az “Igazit”. – Katy.

2011. október 2. 23:23 - Katy Perry: The One That Got Away ©Katy Perry: The One That Got Away
Katy Perry: The One That Got Away

A lemez korábbi öt maxija — a “California Gurls”, a “Teenage Dream”, a “Firework”, az “E.T.” és a “Last Friday Night (T.G.I.F.)” — egyöntetűen No. 1 lett a Billboard Pop Songs és a Hot 100 chart-on egyaránt. Katy ezzel az eredménnyel a második olyan előadó, és az első olyan női énekes aki mindösszesen eddig öt No. 1 pozíciót ért él a Hot 100-on a lista 53 éves történelmében.

A “The One That Got Away”-hoz készülő videóklip is hamarosan látható lesz, további részleteket Katy weboldaláról www.katyperry.com, és közösségi oldalairól tudhatsz meg.

Katy a nemrégiben elindult California Dreams Világköröli Turnéjával járja be Európát, Ausztráliát, Új-Zélandot és Japánt, mely dátumokat az Egyesült Államokat érintő koncertek követnek, ahová Ellie Goulding és DJ Skeet Skeet is elkísérik a világsztárt.

Katy Perryt októberben az InStyle Magazin borítóján láthatjuk.