Train: California 37

A Grammy-díjas Train együttes "California 37" címmel jelenteti meg vadonatúj lemezét 2012. április 16-án. Az album a 2009-es többszörös platina "Save Me, San Francisco" című lemezt követi a sorban, melynek legnagyobb slágere a "Hey, Soul Sister" című dal volt. A Train zenekar San Francisco és Los Angeles városában rögzítette az új album zenei anyagát Butch Walker és az Espionage irányítása alatt.

A "California 37" című új album első slágere a "Drive By" címet kapta, és nemcsak a toplisták, de az eladások élére is ugrott: az első 3 hét alatt 67 ezer példányban kelt el a kislemez. Az elmúlt hetek mindegyikében ez volt az a dal, amelyet a legtöbb rádió kezdett el játszani, és már a slágerlistákon van az amerikai Top40, a Hot AC és az AAA formátumú rádiókban. A "Drive By" című dal hódító útjára indult Magyarországon, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Japánban, Franciaországban, Ausztráliában, Dániában, Németországban, Hollandiában, Svájcban és számos egyéb országban is.

A Train együttes harmadik sajátmárkás bora, a "California 37" névre keresztelt Cabernet Sauvignon a Save Me, San Francisco Borászattól idén tavasszal mutatkozik be, és méltó utódja lesz a korábbi "Drops of Jupiter Petite Syrah" és a "Calling All Angels Chardonnay" elnevezésű boraiknak. A bevételek egy részét a San Francisco Charity Family House intézménynek adják, amely ideiglenes szállást biztosít a súlyosan beteg gyermekek családtagjainak.

A többszörös platinalemezes Train együttes a Grammy-díjas "Drops of Jupiter (Tell Me)" című dallal, valamint a nr. 1 "Meet Virginia" és "Calling All Angels" című kislemezekkel írta be magát a zenei történelembe. A Train harmadik Grammy-díját 2011-ben kapta a világszerte sikeres "Hey, Soul Sister" című dalért, mely a "Save Me, San Francisco" című korongon kapott helyet. A "Hey, Soul Sister" volt 2010-ben a legtöbb példányszámban elkelt kislemez Amerikában, ráadásul nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem további 15 országban is a rádiós listák első helyére tudott kerülni. A "Save Me, San Francisco" című album világszerte több mint 1 millió példányban kelt el, és összesen több mint 8 millió dalletöltés kapcsolódik hozzá. Nem elég, hogy a Train egy szempillantás alatt hódította meg az eladási és rádiós listákat, a televízióban is csak őket lehetett látni. A következő legendás televíziós műsorokban léptek fel: NFC Bajnokság, American Music Awards, Grammy Nomination Concert, Crossroads, Today Show, Tonight Show with Jay Leno, Monday Night Football, A&E Private Sessions, America's Got Talent, The View, Dancing With The Stars, Live With Regis and Kelly, Ellen DeGeneres Show, The Bachelor és a Rachael Ray.