Rádió műsor - A kultúra utcája

A VII. kerületi Kultúra utcája rádió műsort is ihletett. Minden kedden a rádió Q-n "A Kultúra utcája" néven körkapcsolást hallhatunk a Kazinczy utcából. A kapcsolási idő közti űrt pedig a Starsky és hát jazz klubból ismert Zsuffa Péter és állandó partnere Nádasdy Vilma tölti ki.

Mióta megszűnt a Radio Café nem igazán hallgatok folyamatosan egyetlen csatornát sem. Csak szörfölgetek a csatornák között, amíg valamilyen érdekes műsorra nem akadok. Egyik kedd este ismerős hangra lettem figyelmes. Ez volt Zsuffa Péter, akit én a Starsky és hát jazz klubból már jól ismertem ám töredelmesen bevallom nem kedveltem annyira, itt viszont partnernőjével Nádasdy Vilmával jól kiegészítik egymást. Kifejezetten kedvelem mindkettőjüket a műsorban.
Az egész műsor olyan mint egy könnyed esti beszélgetés egy vidám társaságban, egy jó pohár bor mellett, közben pedig végighallgathatunk egy körkapcsolást a Heti budapesti programokból és nem mellesleg jó zenékkel.

És, hogy mi is az a kultúra utcája? A VII. kerületi Kazinczy utca, ahol feltűnően sok az egy főre jutó szórakozóhelyek száma, amelyre az elmúlt évben az önkormányzat is rásegített és díszburkolatot adott neki, persze nemi s lennénk magyarországon ha a megnyitást követő héten már ne borítottak volna szét egy vödörnyi letakaríthatatlan festéket a burkolaton. No comment.

Mindenesetre Kultúra utcája van. Fizikai valóságában és az éterben is. Minden kedden és pénteken este 7 órai kezdettel a Radio Q-n.

Egy kis ízelítő itt.