Hajrá, magyar rock! Hajrá, magyarok!

2012. február 13. 18:46 - Üdvözlettel,

Ács Györgyi

www.cseppek.hu

gyorgyi@cseppek.hu ©PaFe
PaFe bérlettel a londoni olimpiára!

A Pannónia Fesztivál szervezői igazán különleges akciót hirdetnek meg mindazok között, akik május 20-ig megváltják bérletüket a május 24-27-ig Szántódon, a Szántódpuszta Idegenforgalmi és Kulturális Központ 40 hektáros területén megrendezendő eseményre.

Nem árt, ha a szerencsés nyertes a rockzene mellett a sportot is szereti, ugyanis másodmagával elutazhat a londoni olimpiára, hogy a helyszínen szurkoljon a magyar érmekért. A nyeremény tartalmazza két fő részére a repülőjegyet, a transzfert és egy belvárosi szállodában eltöltendő két éjszaka költségeit – a reptérről luxusautóban, hostessek kíséretében közelíthetik meg szálláshelyüket. Emellett két különböző, remélhetőleg magyar aranyesélyeket ígérő sporteseményre szóló belépőket is átvehetnek, valamint kiadós vacsorával egybekötött látogatást is tehetnek a Holland Heineken House-ban. Tehát a PaFe jóvoltából a boldog rockrajongóknak csak akkor kell majd fontot váltaniuk a kint tartózkodásuk idejére, ha valamilyen ötkarikás ereklyét haza szeretnének hozni.

Mint azt korábban hírül adtuk, idén nemcsak a zenekari lista, hanem a színpadok száma is bővül az eddigi fesztiválokhoz képest, hiszen a szervezők az új helyszínen újabb műfajoknak is szeretnének teret engedni, így a rock mellett jelen lesznek a hip-hop és az elektronikus zene képviselői is.

Jegyek és bérletek már kaphatók a nagyobb jegyirodákban.