Megjelent a Train "California 37" című új albuma

A Grammy-díjas Train együttes „California 37” címmel jelentette meg vadonatúj lemezét 2012. április 16-án. Az album a 2009-es többszörös platina „Save Me, San Francisco” című lemezt követi a sorban, melynek legnagyobb slágere a „Hey, Soul Sister” című dal volt. A Train zenekar San Francisco és Los Angeles városában rögzítette az új album zenei anyagát Butch Walker és az Espionage irányítása alatt.

A „California 37” című új album első slágere a „Drive By” címet kapta, és nemcsak a toplisták, de az eladások élére is ugrott: januári megjelenése óta 1,3 millió példányban kelt el a kislemez. Az elmúlt hetek mindegyikében ez volt az a dal, amelyet a legtöbb rádió kezdett el játszani, és már a slágerlistákon van az amerikai Top40, a Hot AC és az AAA formátumú rádiókban. A „Drive By” című dal hódító útjára indult szerte a világon, #1 airplay pozíciót ért már el 5 országban és Top10-es pozíciót további 18 országban, az iTunes Top10-ében szerepel 12 országban, az összesített európai rádiós listán pedig már hetek óta #3, videoklipjét pedig már több mint 9 millióan látták a VEVO-n.

A Train együttes harmadik sajátmárkás bora, a „California 37” névre keresztelt Cabernet Sauvignon a Save Me, San Francisco Borászattól idén tavasszal mutatkozik be, és méltó utódja lesz a korábbi „Drops of Jupiter Petite Syrah” és a „Calling All Angels Chardonnay” elnevezésű boraiknak. A bevételek egy részét a San Francisco Charity Family House intézménynek adják, amely ideiglenes szállást biztosít a súlyosan beteg gyermekek családtagjainak. További információ a www.familyhouseinc.org oldalon található.

A többszörös platinalemezes Train együttes a Grammy-díjas „Drops of Jupiter (Tell Me)” című dallal, valamint a nr. 1 „Meet Virginia” és „Calling All Angels” című kislemezekkel írta be magát a zenei történelembe. A Train harmadik Grammy-díját 2011-ben kapta a világszerte sikeres „Hey, Soul Sister” című dalért, mely a „Save Me, San Francisco” című korongon kapott helyet. A „Hey, Soul Sister” volt 2010-ben a legtöbb példányszámban elkelt kislemez Amerikában, ráadásul nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem további 15 országban is a rádiós listák első helyére tudott kerülni. A „Save Me, San Francisco” című album világszerte több mint 1 millió példányban kelt el, és összesen több mint 8 millió dalletöltés kapcsolódik hozzá. Nem elég, hogy a Train egy szempillantás alatt hódította meg az eladási és rádiós listákat, a televízióban is csak őket lehetett látni. A következő legendás televíziós műsorokban léptek fel: NFC Bajnokság, American Music Awards, Grammy Nomination Concert, Crossroads, Today Show, Tonight Show with Jay Leno, Monday Night Football, A&E Private Sessions, America’s Got Talent, The View, Dancing With The Stars, Live With Regis and Kelly, Ellen DeGeneres Show, The Bachelor és Rachael Ray.