2018. november 20. - kedd

Megjelent a Train "California 37" című új albuma

Kinyomtatom...

A Grammy-díjas Train együttes „California 37” címmel jelentette meg vadonatúj lemezét 2012. április 16-án. Az album a 2009-es többszörös platina „Save Me, San Francisco” című lemezt követi a sorban, melynek legnagyobb slágere a „Hey, Soul Sister” című dal volt. A Train zenekar San Francisco és Los Angeles városában rögzítette az új album zenei anyagát Butch Walker és az Espionage irányítása alatt.

A „California 37” című új album első slágere a „Drive By” címet kapta, és nemcsak a toplisták, de az eladások élére is ugrott: januári megjelenése óta 1,3 millió példányban kelt el a kislemez. Az elmúlt hetek mindegyikében ez volt az a dal, amelyet a legtöbb rádió kezdett el játszani, és már a slágerlistákon van az amerikai Top40, a Hot AC és az AAA formátumú rádiókban. A „Drive By” című dal hódító útjára indult szerte a világon, #1 airplay pozíciót ért már el 5 országban és Top10-es pozíciót további 18 országban, az iTunes Top10-ében szerepel 12 országban, az összesített európai rádiós listán pedig már hetek óta #3, videoklipjét pedig már több mint 9 millióan látták a VEVO-n.

A Train együttes harmadik sajátmárkás bora, a „California 37” névre keresztelt Cabernet Sauvignon a Save Me, San Francisco Borászattól idén tavasszal mutatkozik be, és méltó utódja lesz a korábbi „Drops of Jupiter Petite Syrah” és a „Calling All Angels Chardonnay” elnevezésű boraiknak. A bevételek egy részét a San Francisco Charity Family House intézménynek adják, amely ideiglenes szállást biztosít a súlyosan beteg gyermekek családtagjainak. További információ a www.familyhouseinc.org oldalon található.

A többszörös platinalemezes Train együttes a Grammy-díjas „Drops of Jupiter (Tell Me)” című dallal, valamint a nr. 1 „Meet Virginia” és „Calling All Angels” című kislemezekkel írta be magát a zenei történelembe. A Train harmadik Grammy-díját 2011-ben kapta a világszerte sikeres „Hey, Soul Sister” című dalért, mely a „Save Me, San Francisco” című korongon kapott helyet. A „Hey, Soul Sister” volt 2010-ben a legtöbb példányszámban elkelt kislemez Amerikában, ráadásul nemcsak az Amerikai Egyesült Államokban, hanem további 15 országban is a rádiós listák első helyére tudott kerülni. A „Save Me, San Francisco” című album világszerte több mint 1 millió példányban kelt el, és összesen több mint 8 millió dalletöltés kapcsolódik hozzá. Nem elég, hogy a Train egy szempillantás alatt hódította meg az eladási és rádiós listákat, a televízióban is csak őket lehetett látni. A következő legendás televíziós műsorokban léptek fel: NFC Bajnokság, American Music Awards, Grammy Nomination Concert, Crossroads, Today Show, Tonight Show with Jay Leno, Monday Night Football, A&E Private Sessions, America’s Got Talent, The View, Dancing With The Stars, Live With Regis and Kelly, Ellen DeGeneres Show, The Bachelor és Rachael Ray.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Nagy János

Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé.

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.