Közlemény a Cavalero lovas showműsor időpontjának módosításáról

2012. április 18. 19:14 -   ©Európa egyik leglátványosabb akrobatikus művészi lovas showműsora, a nemzetközi lovas sztárokat felsorakoztató Cavalero produkció 2012-ben bővített időpontokkal és újabb turnéhelyszínekkel, európai körútra indul ez év őszén. A turné bővülése miatt a szervezők az eredetileg 2012. április 21. és 22. időpontokra, a Papp László Sportarénába meghirdetett fellépésüket 2012. szeptember 29-re és 30-ra módosították.

A produkció hazai szervezői, a Pannon Produkció közleménye szerint, minden eddig megvásárolt jegy ugyanúgy érvényes az őszi időpontokra is. Akinek az új időpont nem felel meg, azok jegyüket visszaválthatják 2012. április 30-ig a Pannon Produckió irodájában.

További információt és bővebb felvilágosítást a www.pannonprodukcio.hu oldalon, illetve az iroda központi telefonszámán (06 1 950 31 66) kaphatnak az érintettek.

A Cavalero 30 lovasa és 60 csodálatos lova Dél-Franciaországból érkezik hazánkba szeptemberben. A produkció a spanyol lovasiskola hagyományaira épül és leginkább a szabadidomítás technikája jellemzi. Rivaldafénybe a lovas helyett maga a ló, ez az önmagában is csodálatra méltó élőlény kerül. Ezek a különleges teremtmények nem az emberi hatalom eszközei többé, hanem a természet csodái és az ember barátai. Az előadás során döbbenetes önuralommal és nemes tartással táncoló lovak, lovas akrobaták, táncosok és lélegzet-elállító attrakciók, mutatványok elevenítik fel ló és lovasa különleges kapcsolatát.

A Cavalero nem pusztán cirkuszi mutatvány, hanem himnusz, amely ezeknek a lényeknek az erejét, nemességét, szépségét és az emberrel kötött örök szövetségét dicséri; a Cavalero utazás a művészetekben, történelemben, évezredeken, kultúrákon és civilizációkon át. A szépség, elegancia és erő tökéletes harmóniája varázsolja el a nézőket a legifjabbaktól az idősebbekik, így a Cavalero felejthetetlen és kihagyhatatlan élményt nyújt valamennyi korosztály számára.