Táborok Csillaghegyen

Lassan véget ér az iskola, és sok szülő gondolkodik azon, mi legyen a gyerekével nyáron, hogy az jól, hasznosan töltse el az idejét. Csillaghegyen a következő lehetőségek vannak:

Kapocs nyári napközis gyermektábor 7-12 évesek számára.
Június 18. – július 13. I. turnus: jún. 18-22. II. turnus: jún. 25-29. III. turnus: júl. 02-06. IV. turnus: júl. 09-13.
Táborvezetők: Uhrin Csaba drámapedagógus, Inzám Éva népi játszóház vezető, Merkó Ági néptánc oktató/pedagógus, Erdeiné Zsóka vitakultúra fejlesztő/pedagógus. A drámajáték, a népi játék/néptánc, a hagyományőrző kézműves foglalkozások (nemez, agyag, szövés-fonás), a közösségi játékok, disputa szervezik a tábori heteken a mindennapokat. !

További információk: www. kapocs.eu

Szeráj hastánc tábor.
Június 29. – július 03.
Az Aquincum S. E. szervezésében várunk minden lányt, anyukát és nagymamát, akit érdekel ez a varázslatos keleti tánc, szeretne kecsesebb nőiesebb lenni. A tábor első két napján alapszintű foglalkozás kezdőknek, a harmadik naptól haladó foglalkozás rutinos táncosoknak.

Kosárfonó tábor felnőtteknek.
Június 18-22. 9.00-21.00 óráig várjuk azokat, akik meg szeretnék tanulni, vagy gyakorolni szeretnék a kosárfonás mesterségét. .

Szövő tábor.
Július 02-20. Lőrincz Péter pápai műhelyéből való szövőszékeken lehet szőni tanulni Csapó Angéla népi iparművész segítségével. Egy hetes turnusokra jelentkezhetnek.

Ringató tábor.
Július 25-27.
Vedd ölbe, ringasd, énekelj! 9-13 óráig közös énekléssel, játékkal, hangszerbemutatóval, meghívott vendégekkel, kézműves foglalkozásokkal várjuk a legkisebbeket, nagyobb testvéreket, szülőket, nagyszülőket.

Bővebb információ: www.modeszta.hu és www.ringato.hu

Papírmárványozó tábor.
Július 27-29. Megismerkedhetnek Halfer József papírmárványozó mester receptjei alapján történő papírfestéssel és az ősi EBRV technikával.

Keresse a programokat a Csillaghegyi Közösségi Ház honlapján!

http://www.kulturkozpont.hu/