2018. február 22. - csütörtök

Shakira és Pitbull közös dalt készített „Get It Started” címmel

Kinyomtatom...

A globális zenei szenzáció, Pitbull augusztus 2-án 15 órakor mutatja be a másik világsztár, Shakira közreműködésével készült „Get It Started” című új kislemezdaluk videoklipjét. A videót David Russo rendezte, aki korábban Pitbull számos dalához készített már klipet, többek között a „Give Me Everything”, a „Back In Time” vagy épp az „International Love” című nótákhoz.

A klip exkluzív premierjének a világ vezető multimédiás platformja, a prémium klipek és tartalmak szolgáltatója, a YouTube/VEVO ad otthont augusztus 2-án pontban 15 órakor. A YouTube/VEVO elérhető a www.youtube.com internetes oldalon, valamint televízióra, mobiltelefonra és tabletre kifejlesztett alkalmazásokon keresztül is csakúgy, mint az AOL, a Facebook és a Yahoo! Music partneroldalakon is.

A „Get It Started” című dal, mely már elérhető a magyar iTunes zeneáruházban is, az első hírnöke Pitbull várva várt új albumának, mely „Global Warming” címmel jelenik meg idén ősszel a Sony Music/RCA/Mr. 305/Polo Grounds Records gondozásában, és amely a „Planet Pit” című nagy sikerű albumot követi a sorban. Az album olyan slágereket vonultatott fel, mint a „Give Me Everything”, a „Rain Over Me”, mely Marc Anthony közreműködésével készült, vagy éppen a Chris Brownnal közös „International Love”, valamint a T-Pain együttműködésével megálmodott „Hey Baby” című sláger. A „Planet Pit” óriási sikereket ért el világszerte a kritikusok véleményét és az eladási adatokat tekintve is: az albumból 1,3 millió, míg a rajta lévő dalokból összesen több mint 18 millió kelt el. A „Get It Started” szorosan követi a nagy sikerű, több mint 2 millió példányban elkelt „Back In Time” című slágert, a listavezető filmzenét, mely az akció-kaland-vígjáték Men In Black – Sötét zsaruk 3. című film betétdala. Pitbull a közelmúltban, július 27-én indult el Planet Pit World Tour című turnéjának amerikai állomásaira: július 26-án Chicago városában lépett színpadra, augusztus 12-én pedig San Francisco városában ad majd koncertet röviddel azelőtt, hogy turnéját Japánban és Ausztráliában folytatná az év további részében.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Delight IPA

Egész estés sör debütál a kézműves magyar főzde és a világmárka összefogásával.

plakát

A szavazók között 10 db páros belépőt sorsolnak ki a Magyar Filmdíj díjátadó ünnepségére.

plakát

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további több mint 20 fellépőt az idei felhozatalból.