2018. november 14. - szerda

Újra lesz Paint Up!

Kinyomtatom...
Paint Up! verseny

Már kétszer izgulhattuk végig a budapesti éjszakában a Paint Up! épületfestő versenyeket, ahol a Magyar Nemzeti Galéria és a Magyar Tudományos akadémia varázslatos fényköntöst kaptak. Idén már szomorúan azt gondoltuk, hogy elmarad a rendezvény, hiszen eddig minden évben valahogy a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódott. Nemrég kaptuk viszont az örömteli hírt, hogy a Visualpower újabb pályázatot hirdet. Ezúttal pedig a Műcsarnok lesz a célpont.

A Műcsarnok főhomlokzatát színezhetik ki azok a vállalkozó kedvű animáció készítők, akik beneveznek a 2012-es Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő versenyre.

Paint Up!2012-MűcsarnokA versenyfelület

A Visualpower Kft. által 2010 és 2011 után, idén 3. alkalommal meghirdetett nyílt pályázaton bárki részt vehet, aki ki szeretné magát próbálni az architekturális vetítés különleges műfajában.

A Műcsarnok főhomlokzatához illeszkedő, 3 perces, zenei aláfestéssel komponált pályaműveket 2012. szeptember 17-ig kell eljuttatni a kiírónak.

Paint Up! 2011-MTA-Bordos-Kovács-Szalkó-Deme bemutatófilmPaint Up! 2011-MTA-Bordos-Kovács-Szalkó-Deme tavalyi bemutatófilme

A verseny döntőjét, amelybe a legjobb 12 pályaművet a vizuális kultúra neves hazai szakértőiből álló zsűri választja be, október 6-án, a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál nyitó eseményeként rendezik meg.

A pályázattal kapcsolatban minden információ elérhető a paintup.visualpower.hu honlapon.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Én már alig várom, eddig is

Én már alig várom, eddig is tök jók voltak :)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

a karácsonyi képeslap

A Nemzeti Színház szeretné néhány rászoruló gyermek ünnepét szebbé tenni.

Fotó: A-TEAM

A budapesti József Attila Színházban háromszor látható a békéscsabai teátrum Micimackó előadása, november 15-én és 16-án délelőtt 10, 17-én pedig 11 órakor.

plakát

Egész hétvégés versprogram lesz a III. Nemzeti VERSeny döntője november 10-én és 11-én.