2017. december 11. - hétfő

Újra lesz Paint Up!

Kinyomtatom...
Paint Up! verseny

Már kétszer izgulhattuk végig a budapesti éjszakában a Paint Up! épületfestő versenyeket, ahol a Magyar Nemzeti Galéria és a Magyar Tudományos akadémia varázslatos fényköntöst kaptak. Idén már szomorúan azt gondoltuk, hogy elmarad a rendezvény, hiszen eddig minden évben valahogy a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódott. Nemrég kaptuk viszont az örömteli hírt, hogy a Visualpower újabb pályázatot hirdet. Ezúttal pedig a Műcsarnok lesz a célpont.

A Műcsarnok főhomlokzatát színezhetik ki azok a vállalkozó kedvű animáció készítők, akik beneveznek a 2012-es Paint Up! Visualpower virtuális épületfestő versenyre.

Paint Up!2012-MűcsarnokA versenyfelület

A Visualpower Kft. által 2010 és 2011 után, idén 3. alkalommal meghirdetett nyílt pályázaton bárki részt vehet, aki ki szeretné magát próbálni az architekturális vetítés különleges műfajában.

A Műcsarnok főhomlokzatához illeszkedő, 3 perces, zenei aláfestéssel komponált pályaműveket 2012. szeptember 17-ig kell eljuttatni a kiírónak.

Paint Up! 2011-MTA-Bordos-Kovács-Szalkó-Deme bemutatófilmPaint Up! 2011-MTA-Bordos-Kovács-Szalkó-Deme tavalyi bemutatófilme

A verseny döntőjét, amelybe a legjobb 12 pályaművet a vizuális kultúra neves hazai szakértőiből álló zsűri választja be, október 6-án, a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál nyitó eseményeként rendezik meg.

A pályázattal kapcsolatban minden információ elérhető a paintup.visualpower.hu honlapon.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Én már alig várom, eddig is

Én már alig várom, eddig is tök jók voltak :)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is.

A díjátadón

December 7-én sajtótájékoztató keretében kihirdették a Magyar Bor Akadémia által gondozott „Év Bortermelője Magyarországon 2017” cím nyertesét.

borító

Kozma Rita első kötete, mely nem csak Magyarországon, hanem világviszonylatban is egyedülálló.