2018. november 17. - szombat

Hétfőn visszatérnek a dumagépek

Kinyomtatom...

Új részekkel és új arcokkal tér vissza a Comedy Central bemutatja című stand-up show ősszel. Magyarország egyetlen humorcsatornájának saját gyártású műsorában a nagy „öregek” mellett vadonatúj tehetségek is lehetőséget kapnak, hogy bizonyítsák rátermettségüket a dumálás műfajában.

A stand-up comedy az egyik legnehezebb műfaja a humoristalétnek. A színpadon állva, egyetlen mikrofonnal és szövegeléssel elérni, hogy a közönség halálra röhögje magát, mindenki számára emberpróbáló feladat. Kivéve persze a Comedy Central kipróbált és most csatlakozó humoristáit. Badár Sándor, a Szomszédnéni Produkciós Iroda duója és a Három Kismalac szürreális dalokat éneklő triója már bizonyították, hogy bármikor képesek megnevettetni a nézőket, ráadásul mellettük visszatér az összes korábbi nagyágyú: Litkai Gergely, Bruti és a „pesterzsébeti panelproli”, Rekop György is. A régiek mellett új arcok is bemutatkoznak, köztük Porkoláb Tamás, akinek több éves álma vált valóra azzal, hogy felfedezték a DumaFüred Fesztiválon.

„Nagyon megtisztelő, hogy felfigyeltek rám a Comedy Centralnál, hiszen már két éve járok a Fiatal Félőrültek Fesztiváljára, régi nagy álmom volt szerepelni a Comedy Central bemutatja műsorában - mondta el Porkoláb Tamás. - Sokat tanakodom azon, hogy mivel mutatkozzak be a színpadon, de egyelőre úgy tűnik, ez nemcsak a közönségnek, hanem nekem is meglepetés lesz” - tette hozzá nevetve a fiatal humorista.

Azonban nem csak olyanok lépnek színpadra, akik még nem kaptak lehetőséget képernyőn ezelőtt. A humorcsatorna saját gyártású műsorában fellép majd a gitáros-énekes-humorista, Hajós András is.

„Mindig különleges alkalom egy Comedy Central felvétel, mert minden őrültség megengedett, szinte nincs kötöttség. Egy igazi stand up-os nem a gázsira vagy a nézettségre gerjed - hanem a szabad kézre! – mondta el Hajós.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.