2017. december 12. - kedd

Az El Caminótól a Himalájáig

Kinyomtatom...

papPapp János: Invitáló haiku

Lótuszülésben
A bölcs. Vélnéd: nem is él.
A vándor mesél.

A Centrál Színházban Papp János útinapló sorozata január 25-én kezdődött, de ha le is maradtunk az első alkalomról, jön a többi is.
A Centrál Színház Kisszínházában igazi vándorutakra invitálja a közönséget Papp János, aki gyalogtúrákon az elmúlt években megjárta az El Caminót, Skóciát, Japánt, Lappföldet és a Himaláját is, és élményeit A vándor színész-mesél című előadássorozatban osztja meg a közönséggel.
A képekkel gazdagon illusztrált estek anyaga az utazások alatt írt naplórészletekből és gondolatokból áll. Minden utazást egy-egy külön előadás, amelynek első állomása a legendás El Camino: „Arról fogok mesélni neked, ha eljössz – a humort, lírát, csipetnyi filozófiával fűszerezve – hogy ahol a szeretet, a barátság, a bizalom, a türelem, az együttérzés, a segítőkészség magától értetődő része a létezésnek, ott jó lenni, ott jó élni.”

A január 25-én, vasárnap látható El Camino egyfajta bevezetője volt a négyrészes bérletsorozatnak, amelyben Papp János lappföldi kirándulásáról („Észak-fok titok...”), a Japánban töltött időszakról (Japppános), skóciai benyomásairól („Aki dudás akar lenni...”), valamint a Himaláján („Valaki fölért”) szerzett tapasztalatairól mesélt.

A vándor-színész mesél sorozatnak minden hónapban más epizódját láthatja a közönség.

Helyszín: Centrál Színház Kisszínháza
1065 Budapest, Révay u. 18.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Fortepan

Rendhagyó időpontban, rendhagyó helyszínen, rendhagyó témával jelentkezik az idei év utolsó HajóHíd Estje!

fotó Toldi Éva

Magyarországi bemutató a Rózsavölgyi Szalonban.

plakát

Kortárs zene és irodalom a Várkert Bazárban.