2018. február 24. - szombat

Mindenki a Sportexpora készül!

Kinyomtatom...
banner.jpg

A kiállítók jelentkezését folyamatosan várják 2013. május 3-5 közötta Magyarországon első ízben megrendezésre kerülő a Sportexpo kiállításra és vásárra a Hungexpon.

A három nap alatt az igen színesnek ígérkező eseményen szinte az összes sportág és gyártó képviselteti magát; a kiállítók között megtalálhatók lesznek a sportszövetségek, egyesületek, a legnépszerűbb és a legextrémebb sportok képviselői, a neves nemzetközi sportruházat és sporteszköz gyártók, a fitness és egészségmegőrzéssel foglalkozó tanácsadók és klubok, illetve a sportoláshoz kapcsolódó legkülönbözőbb szolgáltatások és termékek képviselői. A nagyközönségi programok, sportszer bemutatók, látványos és szórakoztató műsorok mellett a szakma igényeit is hivatott kiszolgálni az esemény, mely szemináriumokkal, előadásokkal kívánja felhívni a figyelmet az aktuális sportszakmai kérdésekre, trendekre, valamint ösztönözni a nemzetközi üzleti kapcsolatokat és együttműködéseket. Mindemellett mindenki ott lesz, aki a hazai sportéletben számít: olimpikonok, sportszervezetek vezetői, a sportmédia képviselői, valamint Magyarország kedvenc élsportolói is.

A szervezők mindent beleadnak tehát, hogy hazánk legnívósabb sportkiállítását valósítsák meg május elején Budapesten, melyet ezentúl minden évben szeretnének megrendezni, hiszen a sport folyamatosan fejlődik, új technológiák, sportágak, eszközök jönnek létre, újabb és újabb magyar sikereket könyvelhetünk el, amelyekre a közönség a jövőben is kíváncsi lesz.

Még többet megtudhat: www.sportexpo.eu

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. február 16. és március 18. között tekinthető meg.

Kohán György: Vásárhelyi utca

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a hódmezővásárhelyi Tornyai János Múzeum közös kiállítása a Várkert Bazár, Testőrpalotában.

Berény Róbert: Weiner Leó arcképe, 1911

A végre közgyűjteménybe került remekművek minden látogató számára megtekinthetőek a Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításán.