A Manó Könyvek ajánlata

A Manó Könyvek sok új , szép, érdekes és hasznos könyvet kínál most tavasszal is, ízelítőül itt van néhány ....

 

 

2013. március 4. 12:41 - manó ©manó

Christian Tielmann: Berci foga mozog

Berci és Rozi azt játsszák, hogy kísértetek. De foghíj nélkül egyetlen szellem sem az igazi. Bercinek sajnos még csak mozog a foga, és egyáltalán nem akar kiesni. Sem Frici tanácsai, sem a fogorvosnál tett látogatás nem segít. Berci tehát vár és vár… míg egyszer csak, teljesen magától, ki nem esik a foga!

2013. március 4. 12:41 - manó ©manó

Alexandra Fischer-Hunold: Rozália királykisasszony és a kagylóhéjpalota

A sorozatban egy-egy bájos, izgalmas történet elevenedik meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhős nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyermekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás! Rozália királykisasszony épp kis barátjának, a bohóchalnak mesél egy érdekes történetet, amikor egyszeriben csak egy titokzatos tenger alatti világban találják magukat mindketten. Rozáliának csodálkozni is alig marad ideje, körbeveszik őt az izgatott sellőlányok, akiknek nagyon sürgősen Rozália segítségére van szükségük, ugyanis megint megjelent ősellenségük a rettegett sellőlányrabló. Rozália úgy érzi, segítenie kell újdonsült barátain, és természetesen nem kell sokáig várni, hiszen hamarosan egy különleges tervvel áll elő…

2013. március 4. 12:41 - manó ©manó

Anna Taube: Csodaszablya Lali és a varázstérkép

A sorozatban egy-egy bájos, izgalmas történet elevenedik meg azoknak, akik már barátkoznak az önálló olvasással. A főhős nagyobb betűvel írt, színes mondatait a gyermekek, a hosszabb részeket a szülők, nagyobb testvérek olvashatják. Igazi közös, családi szórakozás! Lali a tengerparton kószál nyomában Pityukával, szemtelen papagájával. Egyszer csak egy különös régi kincses ládára bukkan, és legnagyobb meglepetésére egy szablyát talál a láda mélyén. Meg egy titokzatos térképet! Vajon miféle rejtély bújik meg a térkép rajzain? Lalinak nem sok ideje mard, hogy a fejét törje ezen, ugyanis egyszeriben egy kalózhajón találja magát igen különleges társaságban. Hamarosan megjelenik Rettentő Erik, a szellemkalózok vezére, hogy móresre tanítsa a jólelkű kalózokat, és Lalinak helyt kell állnia bátorságból, hogy megmentse új barátait és egy beteg kisfiút is. Hogy milyen kalandok során sikerül ez neki, kiderül sorozatunk újabb részéből. Olvasd együtt a nagyival vagy a szüleiddel!

A többit lásd: www.manokonyvek.hu