2018. június 24. - vasárnap

Moha Kávéház és Kultúrtér – márciusi programok

Kinyomtatom...

Programajánló, programajánló, programajánló.... íme:

március 2. szombat 19:30
Balogh Tamás Trió koncertje

2013. március 5. kedd, 19.00
Godot Irodalmi Estek
Nőirodalom - A gender térnyerése kultúránkban – quota?

Érzékelhető-e a női nézőpont térnyerése a kultúrában? Miért van szükség arra, hogy azonos arányban jelöljék az írószervezetek a nő szerzőiket is és ez először külsőleg legyen szabályozva?
A témáról Czapáry Veronika és vendégei beszélgetnek.

2013. március 7. csütörtök, 19.30
Jazz másképp sorozat
"A JÖVŐ JAZZ DÍVÁI "
Ez az este kicsit eltér a JAZZmásképp programok eddig megismert koreográfiájától. Ez alkalommal nem ismert jazz zenészek, hanem ígéretes jövő előtt álló, tehetséges énekesnők varázsolják el a Moha közönségét. Ők a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazzénekes növendékei, a jazz jövőjének nagy reménységei.

2013. március 9. szombat
A Moha ezen a napon a Karinthy-túra egyik fő állomása. Lelkes lokálpatrióták idén harmadik alkalommal rendezik meg ezt a kulturális vetélkedővel tarkított sétát. A játék menete: a résztvevők a verseny napján a Moha Kávéház és Kultúrtérben kézhez kapnak egy totót és egy feladatlapot, melynek útmutatása alapján felkeresnek néhány olyan helyszínt, amely valamilyen formában köthető a Karinthy-családhoz vagy a Karinthy Színházhoz, majd a kitöltött feladatlapokat és a totót a rendezőknek a célban leadják. A séta egész szombat délelőtt 10-13 óra között tart.

11:00 – 12:30
Moha Mini programkapocs: Karinthy – Helyem a Százholdas XI. kerületi Pagonyban… térbe helyezett térkép.
13:00
Meglepetés filmvetítés

17:00
Mester és tanítványai
Vendég: Vanmocsello

19:30
Barokk kuplé
A Mezítlábas Zenészek megbolondított barokk koncertje.
A Mezítlábas Zenészek művészcsoportot Koltai Katalin gitárművész és Bodrogi Éva énekművész hozta létre 2006-ban. A csoporthoz állandó tagként csatlakozott 2009-ben Bartek Zsolt klarinétművész. A három klasszikus zenész törekvése egy olyan tér megalkotása, mely különböző művészeti ághoz tartozó előadóművészek és alkotók számára a szabad alkotás és önkifejezés lehetőségét adja.
Kamarazenei, összművészeti, ifjúsági és kortárs zenei projektjeik kiemelt célja a nyitott és őszinte „mezítlábas” kommunikáció, mely lehetőséget teremt a művészetek és különböző társadalmi csoportok közti párbeszédre, és arra, hogy szélesebb közönséghez juthasson el kortárs és komolyzene.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

borító

Jonathan Franzen és Woody Allen találkozása Jami Attenberg új regényében.

borító

Lenyűgöző nemzetközi siker az év legjobban várt pszichothrillere!

fotó Toldi Éva

ifj. Vidnyánszky Attila rendezésével a Nemzeti Színházban árilis 23-án.