The Beauty Ambassador

Schiffer Miklós és zsűritársai kiválasztották azt a 20 lányt, akik közül a március végi döntőn kikerül az ország szépségnagykövete. A 45 elődöntős közül a hétvégi zárt, szakmai választáson a tervezettnél kettővel többen jutottak tovább, mert a The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet rendkívül erős mezőnyéből az ítészek egyszerűen nem tudtak kevesebbet kiválasztani. Schiffer Miklós a többórás bírálás után felvillanyozva mesélt a jelöltekről, Epres Panni pedig azt is elárulta, mitől lesz egy nő valóban szép.

Húsz gyönyörű, lelkes, a divatkultúra ügye iránt elkötelezett hölgy készülhet a The Beauty Ambassador március 28-i döntőjére. Az internetes szavazáson a nem csak magyar, de nemzetközi közönség által is kiválasztott negyvenöt elődöntős a hétvégén vett részt egy szakmai zsűrizésen, melyen eldőlt, közülük kik kaphatnak a továbbiakban is lehetőséget a szépségnagyköveti poszt betöltésére.

2013. március 9. 17:16 - tba ©tba
A továbbjutók

Schiffer Miklós stílustanácsadó, Epres Panni modell, Miklósa Tímea, a valódi nőiség képviselője, valamint a szervező Bloom Fashion Group ügyvezetője, Kazareczki Hajnalka alkották azt a szakmai döntőbizottságot, akik személyes beszélgetések és szakmai szempontok alapján végül meghozták a döntést.
A zsűri elnöke, Schiffer Miklós a jelöltek meghallgatása után elmondta: „Értéket keresünk. Fontos, hogy a jelöltekben jó arányban legyen meg a szépség, a belső értékek és a személyiség varázsa. Nagy élmény volt számunkra ez a nap, hiszen nem sztereotípiákkal találkoztunk. A lányokból áradó természetes szépség magával ragadó volt, egy-egy apró mozdulat, gesztus is rendkívül beszédes volt. A húsz döntős közül bárki is lesz a győztes, egész biztosan hitelesen fogja tudni képviselni a „beautyt”, ami több, mint egyszerűen szépség.” A bírálók közt az összhang az első pillanattól megvolt, az indulók közül a legnagyobb egyetértésben választottak ki az eredetileg tervezett 18 helyett 20 továbbjutót. Epres Panni így nyilatkozott a nap végén: „A személyisége megszépíthet, de nyilván meg is csúnyíthat valakit. Ma csak az elsőre láttunk példákat. Volt olyan lány, aki első látásra nem fogott meg, ám a beszélgetésünk után gyönyörűnek találtam. Kellem és báj nélkül lehet valakinek bármilyen szép arca, lehet nagyon csinos, ám szép nem lehet. A lányok, akiket ma továbbengedtünk, mind vibráló, magukkal ragadó személyiségek. Nagyon izgatott vagyok a verseny miatt, kíváncsi vagyok, végül ki bizonyul legalkalmasabbnak a szépségnagyköveti feladatra.”