2018. június 18. - hétfő

The Beauty Ambassador

Kinyomtatom...

Schiffer Miklós és zsűritársai kiválasztották azt a 20 lányt, akik közül a március végi döntőn kikerül az ország szépségnagykövete. A 45 elődöntős közül a hétvégi zárt, szakmai választáson a tervezettnél kettővel többen jutottak tovább, mert a The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet rendkívül erős mezőnyéből az ítészek egyszerűen nem tudtak kevesebbet kiválasztani. Schiffer Miklós a többórás bírálás után felvillanyozva mesélt a jelöltekről, Epres Panni pedig azt is elárulta, mitől lesz egy nő valóban szép.

Húsz gyönyörű, lelkes, a divatkultúra ügye iránt elkötelezett hölgy készülhet a The Beauty Ambassador március 28-i döntőjére. Az internetes szavazáson a nem csak magyar, de nemzetközi közönség által is kiválasztott negyvenöt elődöntős a hétvégén vett részt egy szakmai zsűrizésen, melyen eldőlt, közülük kik kaphatnak a továbbiakban is lehetőséget a szépségnagyköveti poszt betöltésére.

tbaA továbbjutók
Schiffer Miklós stílustanácsadó, Epres Panni modell, Miklósa Tímea, a valódi nőiség képviselője, valamint a szervező Bloom Fashion Group ügyvezetője, Kazareczki Hajnalka alkották azt a szakmai döntőbizottságot, akik személyes beszélgetések és szakmai szempontok alapján végül meghozták a döntést.
A zsűri elnöke, Schiffer Miklós a jelöltek meghallgatása után elmondta: „Értéket keresünk. Fontos, hogy a jelöltekben jó arányban legyen meg a szépség, a belső értékek és a személyiség varázsa. Nagy élmény volt számunkra ez a nap, hiszen nem sztereotípiákkal találkoztunk. A lányokból áradó természetes szépség magával ragadó volt, egy-egy apró mozdulat, gesztus is rendkívül beszédes volt. A húsz döntős közül bárki is lesz a győztes, egész biztosan hitelesen fogja tudni képviselni a „beautyt”, ami több, mint egyszerűen szépség.” A bírálók közt az összhang az első pillanattól megvolt, az indulók közül a legnagyobb egyetértésben választottak ki az eredetileg tervezett 18 helyett 20 továbbjutót. Epres Panni így nyilatkozott a nap végén: „A személyisége megszépíthet, de nyilván meg is csúnyíthat valakit. Ma csak az elsőre láttunk példákat. Volt olyan lány, aki első látásra nem fogott meg, ám a beszélgetésünk után gyönyörűnek találtam. Kellem és báj nélkül lehet valakinek bármilyen szép arca, lehet nagyon csinos, ám szép nem lehet. A lányok, akiket ma továbbengedtünk, mind vibráló, magukkal ragadó személyiségek. Nagyon izgatott vagyok a verseny miatt, kíváncsi vagyok, végül ki bizonyul legalkalmasabbnak a szépségnagyköveti feladatra.”

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Lantos Zsuzsanna

Egy jómódú család összetört életének töredékeit ismerhetjük meg az olasz író, Enrico Luttmann Szilánkok című darabjában.

plakát

Egyetlen alkalommal levetítik Az ördög jobb és bal keze című western-vígjátékot, majd a Bud Spencer-Terence Hill Emlékzenekar ad koncertet a páros legnépszerűbb filmzenéiből.

Duna Karnevál

Immár hagyományosan a Nemzeti Filharmonikus Zenekar ünnepi nagykoncertjével veszi kezdetét a Margitszigeten a Budapesti Nyári Fesztivál három hónapon át tartó gazdag programsorozata.