Megválasztották az ország szépségnagykövetét

18 lány közül, mintegy 500 néző előtt, kétórás, zenével és tánccal fűszerezett döntőn, a Millenáris Teátrumban választotta ki a hattagú zsűri A Szépségnagykövetet, Hajda Esztert, aki egy évig képviseli majd a hazai divatkultúra ügyét, és aki egy stílusos Opel Adam gazdája lehet, szintén egy évre, és aki egymillió forinttal is gazdagabb lett.

Eszter mellett Németh Nikolett is különleges megbízást kapott: a döntősök közül őt választották meg a Munkácsy Év háziasszonyának. A Schiffer Miklós stílustanácsadó, Epres Panni manöken, Várkonyi Andrea tévés személyiség, Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó, Miklósa Tímea üzletasszony és Larion Oscar mestersminkes alkotta zsűri pontozással döntött a jelöltekről. Ezzel lezárult a januárban indult The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet első versenye.

„Boldog vagyok, és nagyon meghatódtam, hogy engem választottak. Szívvel-lélekkel fogom képviselni a valódi nőiséget, azokat az értékeket, amik mellett ez a verseny kiállt. Az autónak meg hihetetlenül örülök, az egy csoda!” – mondta el a csütörtökön, a Millenáris Teátrumban megrendezett The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet verseny döntőjén kiválasztott, húszéves Hajda Eszter. A Szépségnagykövet tiszta szívű, gyönyörű, fiatal kora ellenére rendkívül céltudatos lány, aki boldogan beszélgetett sikeréről a helyszínen megjelent újságírók egész sorával, és izgalommal teli várakozással tekint az előtte álló feladatokra.

Schiffer Miklós zsűrielnök a döntő utáni fogadáson elmondta: „Helyesen döntöttünk, a legjobb jelöltet választottuk. Eszter csupa báj, rendkívül kedves, szerény és intelligens, szépsége pedig sugárzó. Öröm lesz vele dolgozni az elkövetkező egy évben. Nagyon elégedett vagyok.”

2013. március 28. 21:58 - Nemeth_Nikolett.jpg ©Nemeth_Nikolett.jpg
Németh Nikolett

A neves stílustanácsadó nem csak a zsűri elnökeként, hanem a Munkácsy Alapítvány elnökeként is jelen volt az estén. A döntősök közül került ki a 2014-es Munkácsy Év, így az azzal járó fontos és prominens események háziasszonya. A megtiszteltető feladatot megkapó Németh Nikolett nevét Schiffer Miklós jelentette be a színpadon. Niki büszkén és örömmel vállalja a kihívást, és mindent megtesz majd, hogy a lehető legsikeresebben teljesítse a tőle elvártakat.

A csütörtök esti döntő egy hónapok óta tartó, különleges verseny lezárása volt: januártól jelentkezhettek a hölgyek, akiket sem alkatuk, sem életkoruk alapján nem szűrtek, hiszen a szervező Bloom Fashion Group vezetői érdekes, intelligens, elhivatott, ízig-vérig nőket kerestek. A nevezők internetes szavazás útján juthattak tovább: a 77 országból beérkező, több ezer szavazat alapján 45-en jutottak az elődöntőbe. Ezekről a szerencsésekről Szipál Péter, a neves fotós készített profi képeket.

A zsűri tizennyolc lányt választott ki közülük egy zárt, szakmai elődöntőn március közepén. Az így a döntőbe jutott lányok múlt héten felkészítő táborba vonultak a Viktória Hotel Superiorba, ahol előadásokat hallgattak és néztek végig protokollról, stílusról, sminkelésről, fodrászatról. A 28-i döntő látványban, hangulatban és sikerességében is méltó megkoronázása volt az első, hagyományteremtő The Beauty Ambassador – A Szépségnagykövet versenynek.


Az esemény weboldala: www.beautyambassador.eu