Ha vágynak egy kis nevetésre ....

Örömmel értesítünk mindenkit a nagy eseményről, a Vidám Színpad visszatéréséről! Rég várt esemény ez, ahol újból a már Tőlük megszokott hangulat fogja várni a nézőket!

Ha azt kérdezzük Önöktől, hogy mikor nevettek utoljára felhőtlenül, és nagyon sokat, akkor őszintén mit tudnának erre válaszolni? Talán tegnap? Esetleg pár hete? Közel vagyunk az igazsághoz, ha arra gondolunk, hogy elég régen?

Ha jól tippeltünk, és vágynak egy egész estét betöltő fergeteges nevetésre, akkor egy fantasztikus lehetőséget ajánlunk, ahol minden hiányt bepótolhatnak, ahol a rekeszizmok ismét garantáltan ugrálni fognak.

Két ajánlatunk:
Louis Velle: Szenteltvíz és kokain
Június 7. péntek, 19 óra- Eurocenter MiMozink nagyterem

Rendező: Straub Dezső
Vajon hogyan lehet összefüggésbe hozni a békés kegyszerárust és kicsit lökött családját a „nagyipari” kokainkereskedéssel? Tényleg a káplán lenne a maffiafőnök? A drogterjesztő pedig a szentfazék nagynéni?

Michael Parker: A szerelmes nagykövet
Június 8. szombat, 19 óra- Eurocenter MiMozink nagyterem

Rendező: Straub Dezső
Harry Douglas az USA londoni nagykövete egy nyugodtnak ígérkező hétvégén megkísérli eltávolítani családját azzal az ürüggyel, hogy “golfpartira kell utaznia Skóciába.” A tervben azonban változások állnak be... és nem csak a szerelmes nagykövet, hanem családja is úgy tudja, hogy üres lesz a ház... és, hogy ki-kivel és mikor érkezik.... ugyanazon célból, ezt az előadáson tapasztalhatjuk meg.

Részletek: termeszetegeszseg.hu/vidamszinpad/

Sajtóanyag