2018. november 19. - hétfő

VAMBA

Kinyomtatom...

Július 5-én nyílik a VAMBA (Király utca 26), Budapest legnagyobb fedett terasza és kulturális központja.  A VAM Design Center szerves részét képező szórakozóhely akár ezer főt is képes  egyszerre vendégül látni. A VAMBA Terasz kiállítások, könnyű és komolyzenei  koncertek mellett sokszínű, változatos kulturális programokat szolgáltat. A magyar könnyűzenei élet új bölcsőjeként, feltörekvő együttesek, előadók mutatják be tehetségüket és mozgatnak meg tömegeket.

Az ismertebb együttesek pedig lemezbemutató koncertekkel, speciális produkciókkal várják a nagyérdeműt.
A hely reggel 11-től friss kávéval, házi limonádéval vagy szörppel, illetve ízléstől és
igénytől függően friss koktéllal várja vendégeit, mindezt baráti áron.
Napközben családi programok, design bolhapiac, bábszínház, zsibvásár,
édességfesztivál várja a kuriózumra vágyókat.
Esténként a szórakozáson a hangsúly: színházi előadások és koncertek varázsolják el a  közönséget. A VAMBA változatos, minden stílusnak megfelelő programkínálattal készül:  tematikus esték, cirkuszi előadások, burlesque előadások, dj fellépők, ez által is estéről  estére változtatva a hely miliőjét.

Július 5-én a nyitóprogram keretén belül a fiatal és tehetséges Jella, Bencsik Levente
kíséretében kezdi meg az estét 20 órától. Őket követi a ByTheWay akusztikus fiúbanda,  akik 20:30-tól mozgatják meg a tömeget, 22 órától pedig Dj Woody, a Bit Busters  formáció egyik tagja zenéjére tetőzik a hangulat. A belépés díjtalan!
A július 5-én nyíló VAMBA minden nap 11-től várja vendégeit!

Sajtóanyag

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (1 vote)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

Időpont: 
2018. december 1 - 2018. december 2
Mikulásvonat a gyermekvasúton

A Mikulás és segítői, a krampuszok december 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap ismét birtokba veszik a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzanak a gyerekekkel. Közös énekléssel, játékokkal várják a kicsiket, akik személyesen találkozhatnak a Mikulással, aki kis csomaggal ajándékoz meg minden gyereket.