2018. február 25. - vasárnap

Az év díjazottjai - az Év Kiadójánál

Kinyomtatom...
Magvető kiadó, logó

Lezárult a 2013. évi könyvhét, és eljutottunk az év első felének a végéhez. 24 kötet, ettől is több utánnyomás, több mint 14.000 oldalnyi olvasnivaló és számtalan díj 2013 első félévének a mérlege. Összegyűjtöttük az idei díjazottjainkat, elismeréseinket – írja közleményében a Magvető Kiadó.

Betűrendbe szedve az első díjazott Bán Zsófia, aki június 10-én átvette az Írók Boltjának ez évi elismerését, az Üveggolyó-díjat.Az Írók Boltja „Üveggolyó rend”-je egy olyan elismerés, amit a könyvesbolt munkatársai évente adományoznak egy-egy kortárs irodalmi személyiségnek – munkássága, irodalmi tevékenységének elismerése mellett – a bolt dolgozóival való bensőséges kapcsolata kifejezéseként.
A további díjazottakról pedig itt lehet olvasni (illetve kedvet kapni műveik elolvasásához): http://hir.lira.hu/dm/13070102/bongeszo.html

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

A Pedagógus Expón

A kiállítók között volt a Fővárosi Nagycirkusz is, innovatív cirkuszpedagógiai programjával.

díjátadó

A többszörös fesztiváldíjas artistaművészt, ifj. Simet Lászlót és csapatát Arany- és különdíjjal jutalmazták a The Astronauts című számukért a XI. Albacete Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

Delight IPA

Egész estés sör debütál a kézműves magyar főzde és a világmárka összefogásával.