2018. november 17. - szombat

Az év díjazottjai - az Év Kiadójánál

Kinyomtatom...
Magvető kiadó, logó

Lezárult a 2013. évi könyvhét, és eljutottunk az év első felének a végéhez. 24 kötet, ettől is több utánnyomás, több mint 14.000 oldalnyi olvasnivaló és számtalan díj 2013 első félévének a mérlege. Összegyűjtöttük az idei díjazottjainkat, elismeréseinket – írja közleményében a Magvető Kiadó.

Betűrendbe szedve az első díjazott Bán Zsófia, aki június 10-én átvette az Írók Boltjának ez évi elismerését, az Üveggolyó-díjat.Az Írók Boltja „Üveggolyó rend”-je egy olyan elismerés, amit a könyvesbolt munkatársai évente adományoznak egy-egy kortárs irodalmi személyiségnek – munkássága, irodalmi tevékenységének elismerése mellett – a bolt dolgozóival való bensőséges kapcsolata kifejezéseként.
A további díjazottakról pedig itt lehet olvasni (illetve kedvet kapni műveik elolvasásához): http://hir.lira.hu/dm/13070102/bongeszo.html

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.